De leukste relatiegeschenken van chocolade van Hellema Chocolade

Een goede relatie met uw klanten en partners is van groot belang, zeker wanneer er concurrenten op de loer liggen. Een manier om hen tevreden te houden en aan u te binden is door een opvallend leuk en bijvoorbeeld eetbaar relatiegeschenk aan te bieden. Heeft u wel eens gedacht aan relatiegeschenken van chocolade? Hellema Chocolade, opgericht in 1970, biedt de leukste chocolade relatiegeschenken voor iedere klant. Hellema Chocolade is een klein bedrijf in Almelo dat al meer dan veertig jaar grote liefde heeft voor het vak en met plezier de lekkerste chocolade produceert en dat is te zien aan de producten in het assortiment. Het bedrijf is ooit begonnen met chocoladecups en handwerkchocolade en heeft het assortiment in de loop der jaren uitgebreid naar chocolade garneringen en decoraties. Inmiddels bevat het assortiment allerlei soorten producten van relatiegeschenken van chocolade en losse chocolaatjes tot en met decoraties en garneringen. Wanneer u relatiegeschenken van chocolade zoekt, kunt denken aan bijvoorbeeld chocolade flikken en krakelingen, maar ook paaseieren en chocoladeletters in melk, puur en wit in grote en kleine maten. De opgespoten chocoladeletters, die zeker niet alleen gegeten hoeven te worden tijdens sinterklaas, geven een ambachtelijk gevoel en zijn versierd met witte en pure chocolade. De chocoladeletters in alle letters van het alfabet, zijn niet alleen leuk voor in de schoen, maar ook een goede optie als heerlijke relatiegeschenken van chocolade. Hellema Chocolade biedt niet alleen Nederland de heerlijkste chocolade, maar er worden dagelijks vele kilo’s chocolade naar het buitenland getransporteerd.

Gepersonaliseerde relatiegeschenken chocolade

Wanneer u de relatie met uw klant wilt versterken, u een nieuwe order heeft binnengesleept of wanneer uw bedrijf iets te vieren heeft is het interessant om relatiegeschenken van chocolade te voorzien van het logo van uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijk blok chocolade van 180 of 120 gram, met uw logo prominent op de voorkant gedrukt. Deze relatiegeschenken van chocolade worden verpakt in een gouden doosje met vensterdeksel. U kunt er zeker van zijn dat dit relatiegeschenk niet alleen een glimlach op het gezicht van uw (nieuwe) klanten of partners tovert, maar ook goed in de smaak zal vallen. Wanneer u niet alleen uw logo wilt laten afdrukken, maar ook graag een persoonlijke boodschap wil overbrengen aan uw klant of partner, dan zijn relatiegeschenken van chocolade met gespoten tekst een interessante optie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hart of blok waarop u een wens of boodschap laat spuiten. De tekst wordt op uw reep puur, melk of witte chocolade gespoten met witte of pure chocolade. U kunt deze relatiegeschenken van chocolade in de webshop bestellen, door aan te geven op welke chocolade u de boodschap wilt laten zetten en hierna wordt de tekst speciaal voor u op de chocolade gespoten. Dit gepersonaliseerde cadeau wordt na afronding snel en eenvoudig naar het gewenste adres verzonden.

Seizoensspecialiteiten

Om een seizoen of feestperiode extra feestelijk te maken, kunt u denken aan bijpassende chocolaatjes in allerlei vormen. Ook voor dit soort seizoensspecialiteiten kunt u bij Hellema Chocolade terecht in de webshop. Denk hierbij aan:

  • Sinterklaasproducten als chocoladeletters en kikkers en muizen
  • Kerstproducten zoals hulstblaadjes en musketkransjes
  • Voorjaarsproducten zoals vogelnestjes
  • Paasproducten als paaseitjes en kuikentjes
  • Koningsdagproducten zoals kroontjes en oranje tulbandjes en musketflikjes
  • Najaarsproducten als paddenstoeltjes en eekhoorntjes

Wilt u meer weten over deze seizoensspecialiteiten of relatiegeschenken van chocolade met bijvoorbeeld een logo of persoonlijke boodschap, dan kunt u terecht op https://hellemachocolade.nl. U kunt natuurlijk ook bellen 0546 – 864 583 of mailen naar info@hellemachocolade.com wanneer u speciale wensen heeft met betrekking tot uw bestelling.