Een primo grill

Afgelopen zomer hadden we onze familiedag bij een van mijn neven. De familie van mijn moeders kant woont verspreid door Nederland, waardoor ik de meeste familieleden bij nooit zie. Een familiedag is dan een ideaal moment om weer bij elkaar te komen. Mijn moeder en haar familie komt oorspronkelijk uit een dorpje niet ver van waar wij nu wonen, maar om verschillende redenen zijn haar broers en zussen ergens anders gaan wonen. Niet iedereen komt altijd, maar vaak zijn er ongeveer vijfentwintig man. Elke keer organiseert iemand anders het en deze keer was mijn neef aan de beurt. Ik kan goed overweg met mijn neef en ik weet dat hij helemaal weg is van barbecueën. Ik had hem van te voren gesproken en wist dat we die dag zouden afsluiten met een barbecue. Hij had een nieuwe primo grill gekocht en was er erg trots op. Hij zei dat ik zijn primo grill echt even moest komen bekijken. We begonnen de dag rond 11 uur bij hem thuis met een kopje koffie en een taartje. Daarna hadden we drie boten gehuurd waarmee we door de grachten gingen varen. Het was een prachtige dag, ideaal weer om een stukje te varen. Er waren ook veel kinderen, daarom gingen we daarna naar het technisch museum Nemo. Dit was leuk voor jong en oud. Hierna gingen we terug naar zijn huis voor de barbecue. Vol trots liet hij zijn primo grill zien. Hij had hem een paar maanden daarvoor gekocht en was er helemaal weg van.

Een primo grill voor mijn oom

Een van mijn ooms kwam ook met veel interesse kijken. Mijn neef had meerdere barbecues staan, want voor ruim twintig mensen barbecueën kan niet op een barbecue. Maar de primo grill maakte meteen veel indruk. De grill ziet er erg mooi uit en je ziet meteen dat het kwaliteit is. Mijn neef begon te vertellen over alle dingen die je ermee kan doen. Want de grill is niet alleen geschikt voor barbecueën, maar je kan er ook mee bakken, stomen en braden. Mijn neef was er erg trots op. Hij is al jaren helemaal weg van barbecueën en ik heb al verschillende keren bij hem gegeten. De grill was niet goedkoop, maar ik weet dat hij er veel gebruik van gaat maken. Mijn oom vond de primo grill ook geweldig en zei dat hij er graag eentje zou kopen, maar dat hij het geld er niet voor had. Na de barbecue sprak ik mijn neef aan en zei dat dit een goed cadeau zou zijn voor zijn vijftigste verjaardag over een paar maanden. We bespraken het daarna met de familie en iedereen vond het een leuk idee.

De grill gekocht via kolenboertje.nl

Veel van de familieleden wilden meedoen met het cadeau en ik zou het regelen. Mijn neef vertelde dat hij zijn primo grill gekocht had op kolenboertje.nl. Ik besloot om hem ook hier te kopen. Hier kon ik de grill kopen voor een voordelige prijs. Als verrassing gaven wij de grill aan mijn oom tijdens zijn feest en je kon zien dat hij het geweldig vond.

De primo grill is een ideaal cadeau voor een barbecue liefhebber

  • De grill is een kwaliteitsproduct gemaakt van de beste materialen
  • Je kan niet alleen grillen, maar ook stomen, bakken en braden
  • De grill heeft een uitstekende hitteregulatie
  • De grill wordt gezien als een van de beste grills in de wereld

Afgelopen week stuurde mijn oom een foto naar de familie met de grill. Het was de eerste keer dat hij hem kon gebruiken en was er duidelijk erg blij mee. Wellicht dat we volgend jaar gaan barbecueën met de familiedag bij mijn oom.