Een usb stick laten bedrukken is een fantastisch idee

U kunt uw usb stick laten bedrukken bij USB Stick Producent. De naam van ons bedrijf zegt het al: we leveren een breed assortiment aan usb-sticks. Deze sticks hebben de externe harde schijf aan de kant geschoven want er kan tegenwoordig erg veel data op deze kleine handige sticks. Geen draaiende onderdelen, dus een langere levensduur. Met een zeer uiteenlopende capaciteit hebt u bij ons nog heel wat uit te zoeken als u de usb stick wilt laten bedrukken. Zo verkopen we de populaire Philips usb stick. Dit laten bedrukken doen we nadat u hebt aangegeven wat u er op wilt laten zetten. Want u kunt ze ook blanco bij ons bestellen. Dat scheelt weer een paar euro. Maar uw usb stick laten bedrukken bij ons is erg goedkoop en levert u heel wat extra voordelen op. Zo hebt u een leuk cadeau voor uw personeel terwijl u op een slimme manier reclame kunt maken voor uw bedrijf. Uw personeel zal immers ook onderweg, op reis en thuis gebruik maken van deze stick. Geef ze daarnaast ook weg aan zakenrelaties of potentiële klanten in uw winkel of op een jaarbeurs, dan geeft het usb stick laten bedrukken en uitdelen erg veel rendement. Men zal uw logo snel herkennen en direct aan uw bedrijfsnaam denken. U kunt de usb stick laten bedrukken met daarop allerlei gegevens. Maar vaak is weinig informatie beter dan teveel. Een opvallend logo of een scherpe slagzin in combinatie met enkele bedrijfsgegevens zoals de naam, het websiteadres of een telefoonnummer, het zijn enkele voorbeelden waarvan wij weten dat ze erg succesvol kunnen zijn.

Ga ook eens uw usb stick laten bedrukken

Stel, u wilt uw usb stick laten bedrukken, hoe gaat u dan eigenlijk te werk?

  • Kom allereerst een kijkje nemen op onze website en neem het assortiment in u op,
  • Klik de sticks aan die u wellicht wilt bestellen en verklein op die manier uw keuze tot u een weloverwogen besluit hebt genomen,
  • Dan vraagt u een offerte aan door uw contactgegevens in te vullen, de hoeveelheid, de capaciteit te kiezen en door bijvoorbeeld een logo te uploaden of bij de opmerkingen aan te geven welke gegevens u op de usb stick wilt laten bedrukken.

We nemen vervolgens snel contact met u op u op en kunnen al een eerste schets tonen. Hopelijk bent u hier erg tevreden over en gaat u met ons in zee. Het usb stick laten bedrukken kunt u vervolgens gerust aan ons overlaten. We leveren in principe enkel elektronica van bekende A-merken zodat u waar krijgt voor uw geld. De prijs is erg afhankelijk van de geheugencapaciteit. In het geval van de Philips usb-stick loopt de capaciteit uiteen van slechts 32 MB tot maar liefst 64 GB. Overigens kunt u de usb stick laten bedrukken vanaf 50 stuks.

Naast sticks bieden we powerbanks en andere relatiegeschenken aan

Een powerbank is een draadloze oplader die u mee kunt nemen naar school of werk. Ook tijdens een lange reis is het een handig apparaatje. Want u kunt uw smartphone en zelfs uw tablet snel even opladen met de powerbank. Zo heeft men te allen tijde voldoende stroom in zijn apparaatje. Daarnaast kunt u diverse andere relatiegeschenken bestellen en voorzien van een logo of uw bedrijfsnaam. Geeft u liever een fidget spinner cadeau aan uw klanten? Of wilt u bedrukte notitieboekjes en telefoonhoesjes uitdelen aan uw personeel? Wij leveren het allemaal dus maak vandaag nog uw keuze. Voor verdere vragen kunt u ons snel even mailen of een berichtje sturen via het contactformulier.