Een zaal huren in Bergen op Zoom voor iedere gelegenheid

Wilt u in Bergen op Zoom, Noord-Brabant, binnenkort een flink feest geven omdat u een mijlpaal hebt bereikt in uw leven? Gaat het om een letterlijke mijlpaal in de zin dat u 25 jaar of 50 jaar oud bent geworden? Of bent u 10 jaar getrouwd met uw partner? Een totaal andere reden kan zijn dat u eindelijk bent afgestudeerd of al vele jaren trouw in dienst bent bij een bedrijf. U wilt in dat geval hoogstwaarschijnlijk een zaal huren in Bergen op Zoom. Want u hebt niet de ruimte in uw eigen huis als u zowel uw hele familie, al uw kennissen en vrienden en ook nog eens uw collega’s van werk of uw studiegenoten wilt uitnodigen. Dan kunt u een zaal huren in Bergen op Zoom in één van onze twee cafés, bijvoorbeeld Café ‘t Slik. Kijkt u maar eens op cafe-tslik.nl en maak een keuze tussen de twee zalen. Qua gezelligheid en gastvrijheid zit het bij ons wel snor. De foto’s op de website en ook op onze Facebookpagina doen u daar vast en zeker van overtuigen. Een zaal huren in Bergen op Zoom hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Wel is het verstandig om er op tijd bij te zijn. De ene zaal is kleiner dan de andere dus bedenk van te voren goed hoeveel mensen u eigenlijk uit wilt nodigen. Houdt er ten slotte ook rekening mee dat u op zaterdagen niet een zaal kunt huren in Bergen op Zoom want dat is natuurlijk uitgaansavond voor de hele stad.

U kunt online nu direct een zaal huren in Bergen op Zoom

Weet u al welk feest u wilt geven? Gaat het om een verjaardagsfeest waar iedereen verkleed is? of wilt u bijzondere muziek laten draaien? Wij zorgen in ieder geval voor de drank, zowel alcoholisch als non-alcoholisch, en er zijn altijd lekkere snacks aanwezig. Een zaal huren in Bergen op Zoom kan door gebruik te maken van het online contactformulier. Maar als u nu direct wilt weten of het überhaupt mogelijk is om op uw gewenste datum een zaal te huren in Bergen op Zoom dan doet u er goed aan om even telefonisch contact met ons op te nemen. Woont u redelijk in de buurt? Kom dan gewoon bij ons langs! Dan bespreken we direct alle details zoals uw wensen en wat de kosten zullen zijn. We willen natuurlijk dat het u aan niets ontbreekt dus als u naast onze warme en/of koude hapjes graag zelf ook een lekkernij mee wilt nemen. Daar doen we beslist niet moeilijk over. we houden zelf ook wel van een feestje en daarom organiseren we een keur aan activiteiten. Als u bijvoorbeeld nu op de agenda kijkt dan zult u zien dat u welkom bent bij onze:

  • Kindermatinee,
  • Filmquiz,
  • En onze wekelijkse en veel bezochte karaoke!

We geven ook vele openbare feesten, dus kom eens langs op een zaterdag!

Een zaal huren in Bergen op Zoom was nog nooit zo eenvoudig want het kan op allerlei manier beklonken worden. De voorpret kan nu echt van start gaan en het is tijd om na te denken over de uitnodigingen die u kunt gaan versturen. Naast een grote dansvloer en een gezellige bar kunnen we diverse activiteiten organiseren. Met zijn allen lekker zingen tijdens de karaoke, gezellig een film kijken of een persoonlijke pubquiz houden? Het kan allemaal. En in de zomer is er de mogelijkheid om op het binnenterras te genieten van een heerlijke barbecue. Uiteraard zijn er ook lekkernijen voor de vegetariërs en veganisten beschikbaar!