Geniet van je rust op 1 van de mooie campings in Limburg

Als je wilt genieten van een buitenlandse vakantie ervaring zonder het land te verlaten, dan is Limburg uiteraard de ideale provincie. Hier vind je ook genoeg campings via kgc. De mensen praten in Limburg met een onverstaanbaar accent, dus wat dat betreft waan je je snel in een vreemd land. Maar het is vooral de natuur die tot de verbeelding spreekt. Limburg beschikt over een glooiend landschap met heuvels die zorgen voor een schitterend uitzicht. Het is alsof je door Normandië rijdt. Op de locaties met veel natuur, vind je grote uitgestrekte velden en bossen die door het heuvelachtige landschap juist extra goed naar voren komen. In Friesland heb je die bossen en velden ook, maar het is allemaal zo plat als een dubbeltje. Daardoor komt het landschap als het ware in Friesland helemaal niet tot leven. Er is geen reliëf en het blijft daardoor een soort van tweedimensionaal schouwspel. Maar in Limburg krijg je als het ware een 3D bril op je hoofd. Als je op zoek bent naar rust en natuur, dan wil je het liefst 1 van de campings in Limburg midden in de natuur. Kleinschaligheid staat hierbij voorop, want een camping voor het massatoerisme is niet goed voor rust en ontspanning. Je wordt wakker door tientallen kinderen die al gillend over de camping rennen en je kunt je hoofd niet omdraaien of je ziet wel ergens mensen, tenten en caravans. Hoe kleiner een camping, des te minder mensen en des te meer natuur en rust om je heen. Daarom is het geen slecht idee om wat betreft campings in Limburg een beroep te doen op kgc. kgc staat voor karaktervolle groene campings. Dat betekent dat je te maken hebt met campings in Limburg die klein zijn, zich midden in de natuur bevinden en beschikken over een fijne dosis karakter. Dat betekent dat je je ook direct midden in de Limburgse natuur bevindt. Daardoor kun je de campings in Limburg die zijn aangesloten bij kgc goed gebruiken als uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Maar je komt op deze groene campings in Limburg zelf ook heerlijk tot rust. Stel je voor dat je met je tentje of caravan mooi op een heuvel staat met het uitzicht over een schitterend dal. Daar word je natuurlijk extreem blij van. Daarom hoef je niet altijd het buitenland te bezoeken, want Nederland beschikt immers al over een stukje buitenland. Het hoort alleen gewoon bij Nederland.

Boek 1 van de campings in Limburg via kgc.nl

Mocht je een vakantie willen boeken, dan kun je in ieder geval direct via de site 1 van de campings in Limburg boeken. Je kunt de campings in Limburg via de site alvast bekijken. Als je een chalet of bungalow wilt huren, dan ben je gebonden aan de beschikbaarheid. Wil je met je eigen tentje enkel een plek hebben waar je je tent kwijt kunt, dan heb je vaak altijd wel een optie. 

Campings in andere provincies

Uiteraard heb je niet alleen in Limburg karaktervolle groene campings. Zo kun je ook terecht in andere provincies zoals: 

  • Groningen 
  • Friesland
  • Drenthe