Grote vergadertafels op kantorencomplex Schiphol

Kantorencomplex Schiphol is de laatste jaren flink gegroeid onder onze leiding. We hebben veel tijd en aandacht besteed aan het aantrekken van internationale klanten en wilden graag de nadruk blijven leggen op kwaliteit. Goede verbindingen, maar ook goede koffie, goede verlichting en ruime openingstijden zodat alle klanten altijd gebruik konden maken van de mogelijkheden. De laatste maanden zijn we ook aan het werk geweest met de capaciteiten die we hebben op kantorencomplex Schiphol. Voor ons is het belangrijk dat alle mogelijke groepen direct kunnen vergaderen, meetings op kunnen zetten en aan het werk kunnen. Daarom hebben we flink geïnvesteerd in meubilair. We hebben de tijd genomen om hier uit te wijden over de grote vergadertafels die we aangeschaft hebben via Shiraz. Via Shiraz.nl kwamen we namelijk al direct een breed assortiment tegen, maar de echte kracht van deze grote vergadertafels was dat we onze eigen eisen en wensen ‘op tafel’ konden leggen. Op die manier konden we makkelijker de kwaliteit garanderen die we willen hebben. Standaard grote vergadertafels passen namelijk niet binnen ons idee van het kantorencomplex. Het moet net even iets luxer zijn. Besef goed dat veel internationale klanten urenlang in het vliegtuig hebben gezeten en in de meeste gevallen direct aan het werk gaan voordat zij naar een hotel gaan. Dan moeten de grote vergadertafels passen bij het idee van kwalitatief vergaderen en werken.

De grote vergadertafels maken het verschil

Vergadertafels hebben een beperkte ruimte. Wanneer een vergadertafel te klein is, ontstaat er direct een vervelend probleem: er wordt een rangorde gemaakt om te bepalen wie er wel en wie er niet aan tafel komt te zitten. Dat wil geen enkel bedrijf. Zelfs wanneer er wel een rangorde is, is het niet de bedoeling dat de werknemers hier op deze manier mee geconfronteerd worden. Daarom hebben we gekozen voor extra grote vergadertafels. Het is beter wanneer er een aantal lege stoelen zijn dan wanneer mensen ‘op de tweede rang’ komen te zitten tijdens een vergadering. De ervaringen van onze klanten waren al direct positief. Vooral de internationals applaudisseerden direct toen zij de nieuwe grote vergadertafels zagen. Zij komen vaak met grotere delegaties en willen alleen het beste van het beste omdat zij die standaard zelf ook hanteren en omdat zij ervoor betalen. Het directe gevolg is dat we meer boekingen krijgen van verschillende andere bedrijven die gehoord hebben over de ervaringen bij ons. Ook hebben we direct gezorgd voor meer koffieautomaten en uiteraard ook andere vending machines waar mensen direct een snack kunnen regelen. Op dit moment werken we aan een samenwerking met een cateringservice om ervoor te zorgen dat er ook maaltijden verzorgd kunnen worden, maar dit duurt nog even omdat we een eigen keuken moeten hebben om dit te realiseren.

De wereld wordt groter

We hebben deze blog geschreven om ondernemers te informeren over het feit dat de wereld steeds groter wordt en dat er steeds minder bedrijven zijn die de vergaderingen in hun eigen pand houden. Daarom is het verstandig om mee te gaan met de ontwikkelingen. Er moeten meer diensten en producten komen voor de bedrijven die een internationale instelling hebben. Grote vergadertafels passen helemaal binnen dit idee, net als kantorencomplexen die gewoon geboekt kunnen worden voor een dag of een paar dagen. Een vaste uitvalsbasis behoort tot het verleden, we moeten mobieler zijn en flexibele mogelijkheden aanbieden om echt geld te verdienen en deze bedrijven verder te helpen. Heb jij diensten die onze dienstverlening kunnen versterken of heb je een goed idee? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een gesprekje.