Kiezen voor hypnose in Gent

De laatste jaren zijn heel erg zwaar voor mij geweest. Het is inmiddels een aantal jaar geleden dat mijn (inmiddels ex) man aankondigde dat hij niet langer samen met mij door het leven wilde gaan. Daar stond ik dan, na tien jaar huwelijk, helemaal alleen. Dit alleen was al genoeg om mijn hele leven op zijn kop te zetten, maar het ging eigenlijk van kwaad tot erger. Kort na de scheiding kreeg mijn moeder borstkanker en ook het contact met mijn kinderen verliep zeer stroef. Dit alles zorgde ervoor dat ik regelmatig paniekaanvallen kreeg. Ik was al een aantal keer naar verschillende soorten dokters geweest, maar niets of niemand leek me te kunnen helpen. Na een zoveelste zoektocht op het internet kwam ik terecht op de website van Hypnose Praktijk. Hier vond ik een hoop informatie over hypnose in Gent. Ik moet eerlijk toegeven dat ik hier nooit heel erg positief tegenover stond. Maar nu was ik echt overal voor in, zolang ik maar van die vervelende paniekaanvallen af kon komen.

  • Veilig
  • Professioneel
  • Doelgericht

Als je zelf nog nooit paniekaanvallen hebt gehad, dan is het je moeilijk voor te stellen hoe erg dit kan zijn. Daarnaast kunnen dit soort dingen ook in een heleboel vormen voorkomen. En dit maakt het voor veel artsen ook moeilijk om te behandelen. Ondanks dat ik wat sceptisch over de hypnose in Gent nadacht sprak het me toch wel heel erg aan dat ze hier op een veilige, professionele en doelgerichte manier met je aan de slag gaan. Dit haalde me uiteindelijk over om een afspraak te maken.

Het kennismakingsgesprek voor hypnose in Gent

Ik kan me nog heel erg goed herinneren dat ik zo zenuwachtig was voor mijn allereerste afspraak hypnose in Gent. Ik was heel erg bang dat ze me meteen onder hypnose wilden gaan brengen en ik wist toch niet helemaal zeker of ik hier wel klaar voor was. Achteraf gezien had ik helemaal nergens bang voor hoeven zijn. De therapeute waar ik een afspraak mee had maakte meteen duidelijk dat ze eerst goed onder ogen wilde krijgen wat mijn probleem nu precies was en wat voor rol zij erin kon spelen om mij weer beter te maken. We hebben dus voornamelijk heel erg veel gepraat tijdens deze eerste afspraak. Dit zorgde bij mij voor een hoop vertrouwen in de hypnose in Gent en ik heb dan ook zonder te twijfelen mijn eerste ‘echte’ afspraak gemaakt. Hierin gingen we van start met de hypnose in Gent. Natuurlijk was het de eerste keer behoorlijk spannend. Je weet tenslotte niet helemaal wat er met je gaat gebeuren. Mijn therapeute was echter heel erg professioneel en ze hield me van iedere stap die ze ging doen op de hoogte.

Het eindresultaat

Al na de eerste sessie van hypnose in Gent merkte ik eigenlijk al verschil. In eerste instantie was ik er een beetje bang voor dat het misschien allemaal in mijn hoofd zat. Wat als ik zo graag van de paniekaanvallen af wilde komen dat ik nu ik hypnose in Gent had gehad mezelf had wijs gemaakt dat het ook echt werkte en dat het later nog heftiger terug zou komen? Misschien zit het inderdaad wel allemaal tussen mijn oren, maar het is in ieder geval wel heel erg effectief. Ik heb enkele sessies hypnose in Gent gevolgd en sindsdien ben ik behoorlijk genezen van mijn paniekaanvallen. Ik heb ze namelijk sindsdien niet meer gehad. Ik sta dankzij de hypnose in Gent een stuk beter in het leven. En ik zou dit dan ook aan iedereen aan willen raden. Bekijk snel de website https://www.hypnosepraktijk.net/ voor meer informatie.