Met deze gratis flightradar kunt u elke vlucht volgen

Bent u een fervent vliegtuigspotter en zit u daarom elk weekend langs de landingsbaan bij Schiphol of andere lichthaven in het land? Of vindt u het prettig om met een flightradar de vlucht van uw partner te volgen? Er zijn veel mensen die zich zorgen maken als hun partner op reis gaat. Hoogtevrees of angst om te vliegen komt veel voor. Dat gebeurt ook zeker bij proxy dus dat u graag wilt weten waar uw partner is tijdens de vlucht, dat vinden wij van vluchtvolgen.nl absoluut niet vreemd. Dat is zeker een van de redenen dat we deze website zijn begonnen. Wij hebben een passie voor vliegen en hebben daarom diverse trackers op de site geplaatst. Kies een flightradar uit die het beste bij u past en die u de informatie geeft die u nodig hebt, en vergeet ook niet om de website even te bookmarken. Het gebruik van de flightradar is geheel kosteloos. Vindt u het vervelend om continu achter uw pc te zitten en hebt u ook geen zin om de laptop mee te nemen naar bed of op de bank? Downloadt dan de gratis flightradar via de playstore voor op uw smartphone en tablet. Het is niet vreemd dat uw partner of familielid midden in de nacht vertrekt. Mocht u niet kunnen slapen vanwege de spanning, dan bent u toch een beetje bij diegene in de buurt dankzij de flightradar.

Voor de vliegtuigspotter is deze flightradar een ware uitkomst

Het bedienen van een flightradar is uitermate eenvoudig. Kent u het vertreknummer? Dan kunt u die code invoeren in de app en vervolgens het vliegtuig gedurende de vlucht in realtime op uw scherm volgen. Hebt u er geen weet van maar weet u wel vanaf welke luchthaven in Nederland diegene vertrekt? Dan hebt u bij ons de mogelijkheid om op aankomst- en vertrektijd te zoeken. Dat geldt in ieder geval voor vluchten op en van Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport en Maastricht Airport. In de toekomst zullen we dit aanbod zeker uitbreiden, bijvoorbeeld naar Duitse en Belgische luchthavens. Dankzij deze flightradar kunt u iedereen aldus op de voet volgen. U kunt op het icoontje klikken om informatie op te vragen van onder andere:

  • De eindbestemming,
  • De snelheid waarmee het vliegtuig actueel vliegt net als de hoogte waarop het zich bevindt.
  • Het vluchtnummer en de hoeveelheid kilometers dat het vliegtuig reeds heeft afgelegd.

Let er wel op dat deze flightradar behoorlijk verslavend kan zijn. Vele vliegtuigspotters gebruiken dit online systeem dan ook al jaren. Bent u een spotter en wilt u niet alleen live de vliegtuigen zien landen en opstijgen? Dan kunt u ze nu snel met behulp van uw smartphone gaan volgen. U kunt onze blogs eens doornemen om tips over het spotten te leren. Ook vindt u er vele foto’s van bekende en minder bekende vliegtuigen zodat u ze sneller kunt herkennen.

Bij vragen kunt u het online contactformulier opsturen

Mocht u fouten op onze website zijn tegengekomen dan horen we ze graag van u. Ook als er een storing is van een flightradar of als u totaal andere vragen hebt over het gebruik van de website, dan staan wij voor u klaar. Klim daarom in de pen en vul het formulier in. Vergeet niet om daarbij uw naam en e-mailadres in te vullen zodat we u spoedig een bericht terug kunnen sturen. Hopelijk helpt de flightradar om de slaap te vatten als uw geliefde op vakantie gaat of een zakelijke reis maakt. Ook voor de partner van de piloot en de stewardess is dit een fijne oplossing.