Natuurlijke camperplaatsen in Drenthe

Wilt u graag op vakantie naar de meest dunbevolkte provincie van het land? En hebt u een eigen camper waarmee u wilt reizen? Dan vindt u diverse camperplaatsen in Drenthe als u eens op campingdeberken.nl kijkt. De camper komt niet heel erg veel voor. Het was modieus in de jaren ’60 en ’70 maar tegenwoordig verkiest men om te verblijven in een tent, caravan of een bungalow. Bij Camping de Berken vindt u nog echte camperplaatsen in Drenthe, 4 in totaal. Dat is zeker niet het enige dat u hier vindt:

  • Zo hebben we 77 comfortplaatsen tot uw beschikking,
  • 32 comfortplaatsen met daarbij privé sanitair,
  • 13 tentplaatsen,
  • En 22 seizoen- en zelfs jaarplaatsen voor diegene die vaak komt kamperen.

U kunt er bijvoorbeeld een jaartje voor kiezen om met de camper Noord-Nederland te verkennen. Boek dan 1 van deze 4 camperplaatsen in Drenthe zodat u deze provincie in ieder geval gedekt hebt. Elders in Groningen en Friesland zult u vast en zeker ook wel een plekje weten te vinden. Het is de ideale manier om rond te rijden terwijl u erg veel spullen mee kunt nemen. Een mobiel huisje, wie wil dat tijdens een vakantie nou niet? Het is meer comfortabel dan een caravan, laat staan een tent. Dus las u hebt geïnvesteerd in een mooie camper, dan kunt u bij ons camperplaatsen in Drenthe boeken. Hoe werkt dat precies? Dat gaan we u uiteraard in deze tekst haarfijn uitleggen.

Deze camperplaatsen in Drenthe gaat u vast en zeker vaker bezoeken

Onze camperplaatsen in Drenthe zijn aldus vrij beperkt. Maar aangezien er niet zoveel wagens meer op de weg zijn is de kans groot dat we nog wel een plekje voor u vrij hebben. Het is in dit geval wel aanbevolen om er op tijd bij te zijn want het zou erg zonde zijn als u deze camperplaatsen in Drenthe aan u voorbij moet laten gaan. Boek vroeg in het voorjaar voor één van deze camperplaatsen in Drenthe in de zomer of de herfst. Met deze mobiele accommodatie kunt u ook prima in de herfstvakantie nog een weekje met de kinderen gaan kamperen. Het weer in Nederland is in die periode nog behoorlijk goed. En mocht het toch wat frisser worden, dan hebt u in ieder geval verwarming in de wagen. Zoekt u:

  • Een plek waar u genoeg privacy hebt met natuurlijke afscheidingen opgedeeld door vrolijke laantjes in een bosrijk gebied?
  • Diverse velden met speeltoestellen en sportmogelijkheden voor uw kinderen?
  • Voorzieningen met tv-aansluiting, mogelijkheid tot wifi, vuilwaterafvoer en eigen sanitair?

Dan zijn deze camperplaatsen in Drenthe de juiste keuze. Kom lekker tot rust in de bossen van de Hondsrug, breng eens een bezoekje aan Groningen of ga met zijn allen naar Wildlands, het vernieuwde dierenpark in Emmen.

Hebt u nog verdere vragen? We staan natuurlijk voor u klaar

Neem gerust even contact met ons op door te bellen of te mailen. Mocht u direct willen reserveren dan kan dat op twee manieren. U kunt direct online via de website boeken door de beschikbare data op te zoeken. Vervolgens geeft u aan hoelang u gebruik wilt maken van één van deze camperplaatsen in Drenthe. Vul uw gegevens in en stuur de reservering op. U krijgt spoedig een bevestiging in uw inbox. Eerst weten wat de prijzen zijn? Vraag dan een voorlopige prijsopgave aan, wederom door uw wensen online aan te geven. Pak de tassen en de koffers maar alvast in en tank uw camper vol. De reis kan binnenkort beginnen. Het is net alsof u in een compleet andere wereld bent als u bijvoorbeeld vanuit de Randstad naar Drenthe reist!