Onze eigen canvas vintage

Toen mijn vriend en ik net samen waren gaan wonen vonden we het behoorlijk lastig om te bepalen wat we nu precies aan de muren wilden hangen. We kwamen net allebei van onze studentenkamers af en om te zeggen dat onze kamers er erg anders uitzagen dat is geen overdrijving. Ondanks dat we elkaar erg leuk vinden, waren we wat minder te spreken over hoe we onze kamers ingericht hadden. Uiteindelijk waren we er qua ons meubilair toch nog wel redelijk makkelijk uitgekomen. Nu nog wat we aan de muren gingen hangen. Dit was wat minder makkelijk! Een goede middenweg vinden tussen onze twee verschillende smaken was een uitdaging, maar uiteindelijk is het ons natuurlijk wel gelukt.

  • Nostalgisch
  • Eigentijds

Ik vind het fantastisch om eigentijdse kunst aan de muur te hebben hangen, terwijl mijn vriend veel meer van de nostalgische dingen is. We vonden de perfecte middenweg hierin met de canvas vintage op de website van More than Canvas. De kunstwerken die ze hier verkopen zagen er absoluut fantastisch uit. Ik vind het leuk dat de afbeeldingen op de kunstwerken heel eigentijds zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor bloemen, celebrities of Bohemian. Mijn vriend vindt het fantastisch dat de afwerking echt een canvas vintage effect heeft. Het lijkt wel of iemand het verkreukelt heeft. Ondanks dat ik normaal niet van de ouderwetse of nostalgische dingen ben, vind ik dit toch wel heel erg leuk!

Het uitkiezen van de canvas vintage

Dat het een canvas vintage van More than Canvas bij ons aan de muur zou worden dat was na het ontdekken van de website van dit bedrijf wel duidelijk. Maar nu moesten we nog zover komen dat we ook qua de afbeelding tot een overeenkomst konden komen. Ook hierin hadden we weer uiteenlopende ideeën. We wisten eigenlijk meteen al dat we meer dan een canvas vintage wilden gaan bestellen. We wilden een canvas vintage voor in de woonkamer en dan een voor de slaapkamer en een voor de studeerkamer. Omdat ik vrij veel tijd in de studeerkamer doorbreng mocht ik het kunstwerk daar uitzoeken, mijn vriend kreeg daarmee de keuze voor de slaapkamer. Maar voor de woonkamer moesten we het toch wel samen eens worden. Uiteindelijk ontdekten we dat het ook mogelijk was om een eigen foto te laten bedrukken als canvas vintage. Dat was natuurlijk de ideale keuze! Nu hebben we dus onze favoriete foto van ons tweeën als canvas vintage aan de muur hangen.

Het plaatsen van een bestelling

Ik had ergens verwacht dat het wekenlang zou duren voordat we de bestelling eindelijk zouden ontvangen. Maar binnen een week hing het al bij ons aan de muur! Dit was verrassend snel. Het kwam ook als een fijne bijkomstigheid dat als je voor meer dan €70,- aan producten bestelt, je niets voor de verzending daarvan betaalt. Ook dat was niet verkeerd natuurlijk. Inmiddels genieten we alweer even van de kunstwerken bij ons aan de muur en ik had er niet blijer mee kunnen zijn. Ook mijn vriend is er zeer tevreden over. Ons eigen kunstwerk is echt prachtig geworden. Dat is natuurlijk altijd maar even afwachten met dit soort dingen, maar bij More Than Canvas weten ze absoluut waar ze mee bezig zijn! Wil jij nu ook een dergelijk kunstwerk bij jou aan de muur hebben hangen? Dan kunnen we je echt aanraden om hiervoor een kijkje te nemen op deze website. Daar ga je zeker geen spijt van krijgen! En als je ook maar ergens vragen over hebt, dan kun je natuurlijk contact opnemen met een van de medewerkers. Lees meer…