Ben je op zoek naar haarprotheses? 

Soms gebeurt het dat je je haren verliest. Bij sommige mensen gebeurt dit vanwege de ouderdom, bij andere mensen vanwege een aandoening. Wat de reden ook is, het kan erg vervelend zijn om je haar te verliezen. Het tast je zelfvertrouwen aan en vrouwen voelen zich minder vrouwelijk. In zulke situaties kunnen haarprotheses een uitkomst bieden. Haarprotheses zorgen ervoor dat je je weer lekker in je vel voelt en je zelfvertrouwen weer terugkomt. 

Haarprotheses van haarwerkspecialist Erna Blok 

Mooi lang en vol haar, dat is iets dat iedere vrouw wil hebben. Helaas is dat niet voor alle vrouwen weggelegd. Ik ben helaas een van die vrouwen. Ik heb namelijk een aandoening waarbij mijn haar met hele bossen uitvalt. Zo begin ik steeds meer kale plekken op mijn hoofd te krijgen. Hier valt helaas weinig tegen te doen. Dat vind ik natuurlijk ontzettend vervelend. Ik wil me als vrouw graag vrouwelijk voelen, maar omdat ik een ontzettend grote kale plek op mijn hoofd heb, voel ik me totaal niet zo. Ik draag dan ook regelmatig hoeden of mutsen om die kale plek te verbergen. Dat werkt op zich wel, maar als ik ergens binnen zit en mijn jas uittrek, ziet het er erg vreemd uit als ik mijn muts op houd. Ook het vinden van een partner gaat niet gemakkelijk. Ik ben momenteel vrijgezel, maar ik zou ontzettend graag met een leuke man samen willen zijn. Ik durf echter niet goed te daten, omdat ik bang ben voor wat de mannen wel niet van mij zullen denken. Wanneer ik met een man afspreek, probeer ik wel altijd mijn haar over mijn kale plek heen te kammen en draag ik wel een hoed, maar die moet ik uiteindelijk ook af doen. Wanneer ik vaker met een man heb afgesproken en deze met mij mee naar huis wil gaan, doe ik dat dan ook liever niet. Ik ben dan ook al een lange tijd niet meer intiem geweest met een man, uit angst voor zijn reactie op mijn aandoening. Ik vind het erg moeilijk om in angst en onzekerheid te leven. Ik ben dus op zoek gegaan naar een andere oplossing. Ik heb al meerdere behandelingen met vitamine-oliën gehad en ook hormooninjecties, maar niets heeft geholpen. Ik ben uiteindelijk op zoek gegaan naar haarprotheses. Op die manier kan ik toch een volle bos haar hebben en kan ik in ieder geval die lelijke kale plek verbergen. Via een vriendin ben ik uitgekomen bij http://ernablokhaarprotheses.nl/. Erna Blok is een haarwerkspecialist die verschillende haarprotheses op maat verkoopt. Bij Erna Blok kun je terecht voor verschillende soorten haarwerken: 

  • Gedeeltelijke haarwerken 
  • Volledige haarwerken 
  • Baarden 
  • Snorren 
  • Wenkbrauwen 

Ik had meteen contact opgenomen met Erna Blok voor een haarprothese. Ik kon een afspraak met haar maken voor haarprotheses op maat. Deze zou ze speciaal op mij afstemmen zodat de haarprothese precies zou aansluiten bij mijn originele haarkleur en stijl. Binnen een week was de haarprothese af en kon ik deze ophalen. Deze paste uitstekend en zag er levensecht uit. Ik was er direct ontzettend tevreden mee. 

Neem direct contact op voor een haarwerk 

Mijn zelfvertrouwen is er in ieder geval heel erg op vooruit gegaan met mijn nieuwe haarprothese van Erna Blok. Heb jij ook behoefte aan een haarprothese of haarwerk? Neem dan contact op met Erna Blok voor levensechte en kwalitatief hoogwaardige haarprotheses. Kijk op http://ernablokhaarprotheses.nl/haarprotheses/ voor meer informatie of neem contact op om je haarprothese te laten maken door Erna Blok. Ik ga in ieder geval weer zelfverzekerd en gelukkig het leven door.