Kom sporten bij Sportschool Kralingen

Lekker fit de winter door? Voor jou geen loopneus, niesbuien en kleine oogjes. Zonder ook maar een pijntje flierefluit je de donkere maanden door. Je collega’s zijn jaloers op je conditie en je partner kijkt je vol bewondering en licht smachtend aan, als je ’s ochtends de douche uit komt stappen. Jouw geheim: Sportschool Kralingen! Sportschool Kralingen is een gezellige sportschool bij jou om de hoek. Bij Crossfit Kralingen weten we hoe we onze leden kunnen motiveren. We zorgen voor een goede sfeer met een lekker muziekje op de achtergrond. We hebben heerlijke warme douches en ruime kleedkamers. Ook hebben we een gezellige bar met lounge hoek waar je na het sporten lekker kunt bijkomen onder het genot van een gezond sapje of hapje. De plek om medesporters te ontmoeten. Bij ons wordt er altijd veel gelachen en er worden plannen gemaakt om samen te sporten. Competitief ingesteld? Bij ons in sportschool Kralingen vindt je altijd wel iemand die de uitdaging aan wil gaan!

De meerwaarde van Sportschool Kralingen

Sportschool Kralingen is niet zomaar een sportschool waar je anoniem in en uitloopt. Bij Sportschool Kralingen willen we dat jij je thuis voelt. Alleen zo blijf je gemotiveerd en houdt je je trainingsschema ook echt vol. Onze medewerkers zijn vriendelijk en altijd bereid je uit te leggen hoe de apparaten werken. Ook geven ze advies welke oefening het beste bij jou past en hoe je een trainingsschema het beste kunt opstellen. Sportschool Kralingen heeft bovendien een grote verscheidenheid aan apparaten: voor elke spiergroep zijn er meerdere mogelijkheden. Wel zo leuk voor wie van afwisseling houdt: er is altijd wel wat nieuws te proberen. Ook degene die juist houdt van een standaardroutine is bij ons aan het juiste adres. Als je de eerste keer bij ons langskomt, leggen we je uit welke standaard ‘routes’ populair zijn. Natuurlijk vragen we ook naar jouw specifieke wensen en eventuele lichamelijke klachten. Zo kun je een persoonlijk programma ontwikkelen dat precies bij je lichaam past. Naast de fitnessapparaten hebben we ook een interessant aanbod aan korte en langere lesjes. Denk bijvoorbeeld aan pilates, bodypump en BBB. Met een tienrittenkaart kun je deze lesjes vrij in- en uitlopen. Mocht een lesje vol zitten (de capaciteit is rond de 15 deelnemers per keer), dan is er altijd nog een optie in het zaaltje ernaast. Bij Crossfit Kralingen werken we, in tegenstelling tot de meeste sportscholen, niet met dure abonnementen en de bijbehorende schuldgevoelens omdat je er zo weinig mee doet. Nee, bij ons staat de actie zelf centraal. We werken met een rittenkaart, waardoor je altijd waar hebt voor je geld. Elke keer dat je komt voelt als een cadeautje aan jezelf. Uniek aan Sportschool Kralingen is ook de gelijke toestroom van zowel mannen als vrouwen. De fitnessruimtes en de meeste groepslessen zijn voor zowel mannen als vrouwen toegankelijk. Maar op enkele speciale dagdelen in de week hebben we ook lesjes alleen voor vrouwen. Ook dit draagt er aan bij dat iedereen zich welkom voelt in onze sportschool.

De voordelen van Crossfit Kralingen op een rij

Bij Sportschool Kralingen is sporten geen opgave, of iets lastigs op je to-do list. Nee wij zorgen ervoor dat elke sportervaring een feestje is. De voordelen van Crossfit Kralingen op een rij:

  • Gezellige sfeer
  • Goede muziek
  • Bar met gezonde hapjes en drankjes
  • Uitgebreide selectie aan fitnessapparatuur
  • Breed aanbod aan groepslessen
  • Man- en vrouwvriendelijk
  • Geen dure abonnementen maar een systeem met tienrittenkaart
  • Om de hoek

Hebben we je overtuigd? Kijk dan snel op http://crossfitKralingen.nl/ voor de openingstijden of kom een keertje langs om kennis te maken! Tot ziens bij Crossfit Kralingen.