Een badkamermeubel in Oldenzaal op maat laten maken door experts

Het verbouwen van een huis is altijd een hele uitdaging. Het is zoeken naar materialen, gereedschappen en soms is de grootste verrassing wat er achter een muur op je te wachten staat. Onze verbouwing was een grondige. Achteraf gezien eentje waar we meer hulp bij in hadden moeten schakelen, omdat het al snel uit de klauwen liep. We wilden namelijk vooral de indeling van het huis aanpassen en dat betekent dat er leidingen verlegd moeten worden en dat er muren moeten vallen. Het leverde ons een prachtstuk van een huis op, maar het kostte wel even drie jaar voordat we alle muren, plafonds en wanden klaar hadden. Toen moesten we nog beginnen met de inrichting, ook al een kunst op zich. Zeker toen we kozen voor een landelijke inrichting en volledig tot stilstand kwamen toen we keken naar de mogelijkheden in de badkamer. Die waren er niet. Er was geen enkel badkamermeubel in Oldenzaal en omgeving dat geschikt was om te gebruiken in onze keuken. Of de maat was niet goed, of de materialen waren niet goed, of het badkamermeubel in Oldenzaal paste niet bij onze smaak. We dachten dat er geen oplossing was, totdat we erachter kwamen dat we een badkamermeubel in Oldenzaal op maat konden laten maken door professionals. En dan bepaal je helemaal zelf de vorm en de maat, dus dat kon dé oplossing zijn om een badkamermeubel in Oldenzaal rond te krijgen!

Een badkamermeubel in Oldenzaal laten maken? Geen enkel probleem!

We kwamen uit bij Het Ambacht Losser (hetambacht-losser.nl), de plek waar je een badkamermeubel in Oldenzaal op maat kunt laten maken en waar je gebruik kunt laten maken van:

  • Eikenhout;

In overleg met de mensen van Het Ambacht zelf besloten we om beide materialen te laten gebruiken. Ons badkamermeubel in Oldenzaal moest namelijk bijna drie meter lang worden met verschillende schappen en kastjes. Dat was geen enkele uitdaging voor de meubelmakers. Sterker nog, we kregen de indruk dat zij eigenlijk direct hadden willen beginnen maar dat wij nog in weg stonden. Ons badkamermeubel in Oldenzaal werd vervolgens prima op tijd geleverd en voldeed letterlijk aan alle wensen die we aangegeven hadden. Goede service dus, maar vooral mensen die heel goed kunnen luisteren naar de wensen van hun klanten. Zo konden we eindelijk de badkamer helemaal afmaken zoals we bedacht hadden en was daarmee ook de laatste ruimte in ons huis helemaal klaar voor gebruik. We zijn er te lang mee aan het werk geweest vanaf de eerste aanpassingen, maar het is achteraf gezien wel zeker de moeite waard geweest. En nu even rust?

Hop, naar buiten!

Mijn vrouw stond erop dat ik direct verder ging met werken. Ze wilde een overkapping achter het huis hebben, er moest een vijver gemaakt worden en ze wilde graag dat de garage weer bruikbaar zou zijn. In overleg hebben we besloten om het meeste van dit werk uit te besteden. We zijn erachter gekomen dat het zelf doen van alle klussen wel geld lijkt te besparen, maar dat dit vaak niet zo werkt. Allereerst heb je veel meer tijd nodig, ten tweede wordt het materiaal er duurder van en ten derde is het werk van de vakman altijd een stuk beter. Dankzij ons badkamermeubel uit Oldenzaal hebben we onze plannen voor de toekomst daarom maar even iets aangepast en laten we vaker de experts voor ons werken, omdat die het sneller en vaak beter kunnen. Al blijf ik zelf genoeg doen, zoals het graven van vijvers op dit moment.