Een kinderfotograaf in Den Haag maakt een aandenken voor het leven

Zoek je een kinderfotograaf in Den Haag? Dan heb ik een goede tip voor je. Als je een gezin hebt, is dat volop genieten. Natuurlijk is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn, maar meestal is het echt geweldig om je kinderen te zien opgroeien. Daarom is het belangrijk om alles ook vast te leggen. Natuurlijk heb je allemaal een smartphone waar je leuke foto’s mee kunt maken. Maar ik wilde een keer een kinderfotograaf in Den Haag inschakelen om echt professionele foto’s te laten maken van onze drie kinderen. Het leek me een geweldig cadeau voor mijn man. Hoe leuk is het om je kinderen te vereeuwigen met mooie foto’s? Daarom ging ik op zoek naar een goede kinderfotograaf in Den Haag of in de omgeving hiervan. Ik heb hier echt goed de tijd voor genomen. Je stopt er geld in en ik wilde vooral dat het een mooi cadeau zou zijn voor mijn man zodat het ook bij onze smaak zou passen, dat vond ik heel belangrijk. Ik ben eerst eens online gaan kijken naar wat er allemaal wordt aangeboden op het gebied van een kinderfotograaf in Den Haag.

Tip voor geweldige kinderfotograaf in Den Haag

Als je in een zoekmachine ‘kinderfotograaf in Den Haag’ invult, komen er heel wat opties bovendrijven. Dan is het best lastig om een goede keuze te maken. Maar gelukkig heb ik goed onderzoek gedaan en een groot aantal websites goed bekeken. Ik had een aantal dingen die ik belangrijk vond voor mezelf op een rij gezet:

  • Originele locatie
  • Losse sfeer
  • Mooie prijzen
  • Prachtige stijl foto’s

De locatie vond ik heel belangrijk. Ik wilde niet naar een saaie studio, waar de kinderen opgeprikt naast elkaar zouden moeten zitten. Ik houd bijvoorbeeld van de natuur, een leuke boom waar ze speels bij zouden kunnen poseren bijvoorbeeld. Ook wilde ik een kinderfotograaf in Den Haag die een kindvriendelijke sfeer zou kunnen creëren. Een losse sfeer, waarbij ze op hun gemak zouden zijn. Want alleen dan krijg je een losse, spontane foto en dat was waar ik naar op zoek was. Een kinderfotograaf in Den Haag zou echt goed met kinderen om moeten kunnen gaan. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Als je daar gevoel voor hebt, kun je pas een mooie foto van kleintjes maken. Ik heb er ook nog eens drie, dus het zou een kinderfotograaf uit Den Haag moeten zijn die hier wel ervaring mee zou hebben.

Zeg Maar Kaas fotografie

Zoek je net als ik een kinderfotograaf in Den Haag, dan zou ik zeker naar de site zegmaarkaasfotografie gaan. Zeg Maar Kaas voldeed aan alle eisen die ik voor mezelf had opgesteld. Ik zag op de site direct dat alles me aansprak. De originele locaties, de losse sfeer, spontane foto’s, de mooie stijl. Daarom was ik direct enthousiast en heb ik contact opgenomen met Zeg Maar Kaas Fotografie. We hebben alles doorgesproken en even later zijn we naar het strand gegaan voor de fotoshoot met mijn kinderen. Het is ongelooflijk hoe mooi de foto’s zijn geworden. Deze heb ik ingelijst en mijn man voor zijn verjaardag gegeven. Hij was er helemaal door ontroerd, zo mooi vond hij ze. Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan, het is een prachtig aandenken en het hangt nu groot in de kamer. De kinderen hebben het gewoon leuk gehad tijdens de shoot en dat zie je op de foto terug. Daarom zou ik voor kinderfotografie zeker naar Zeg Maar Kaas gaan, dan krijg je een prachtige herinnering.