Met een mondhygiëniste in Rotterdam voorkomt u tandproblemen

Uw gebit is een belangrijk onderdeel van uw lichaam. Daarom wilt u deze ook altijd goed onderhouden en zorgen dat er geen problemen ontstaan bij uw gebit. Een mondhygiëniste in Rotterdam kan u hierbij helpen. Een mondhygiëniste in Rotterdam gaat er vooral om dat problemen voorkomen worden en indien nodig u een verwijzing naar de tandarts krijgt om de problemen op te lossen. Te Gekke Bekkies heeft een goede mondhygiëniste in Rotterdam in dienst die u hierbij kan helpen. Wij vertellen u graag wat onze mondhygiëniste in Rotterdam voor u en uw gebit kan betekenen, zodat u vandaag nog kunt zorgen voor een goede verzorging van uw gebit. Daarnaast leggen wij u ook graag onze werkzaamheden uit, zodat u een goed beeld heeft van onze praktijk.

Onze mondhygiëniste in Rotterdam laat uw kind zich op zijn gemak voelen

De taken van een mondhygiëniste in Rotterdam beginnen bij het voorkomen van problemen aan uw gebied. Hierbij krijgt u altijd een kennismakingsgesprek van 30 minuten, waarbij u en uw kind kunnen wennen aan de praktijk. De mondhygiëniste in Rotterdam legt dan de werkwijze uit en u kunt een uitgebreide vragenlijst invullen die alle informatie geeft die wij nodig hebben om een individuele aanpak te bepalen. Hierbij komen verschillende zaken aan bod zoals bijvoorbeeld eerdere tandarts ervaringen, mondverzorging thuis en voedingspatronen. Daarnaast is er ook een medische vragenlijst bij onze mondhygiëniste in Rotterdam. Dit om de juiste voorzorgsmaatregelen te kunnen nemen mochten deze van toepassing zijn. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld allergieën of bijwerkingen van bepaalde medicijnen. Een recente lijst van alle medicijnen is daarom van belang, zodat wij daar goed op in kunnen spelen. Bij het kennismakingsgesprek hoort ook een mondonderzoek. Als uw kind zich niet gemakkelijk voelt in de stoel, kunnen wij dit ook op een andere plek in de praktijk doen, zoals in de wachtkamer of in een tent. Hierbij wordt gekeken naar:

  • De tanden en kiezen
  • Het tandvlees
  • De stand van de tanden en kiezen
  • De kaken en kaakstand
  • De mondhygiëne

Van hieruit wordt een behandelplan samengesteld en zullen wij deze met u bespreken. Van daaruit wordt de eerste behandeling ingepland, waarbij het gebit gekleurd wordt. Zo kunnen we precies zien waar de plaque zit en kunnen we u en uw kind laten zien waar de problemen zitten en hoe wij deze kunnen voorkomen. Ook wordt er iedere behandeling een foto gemaakt, zodat de voortgang goed te zien is. Aan het einde van het gehele traject weet u precies hoe gaatjes kunnen ontstaan, wat voor tandvleesproblemen er zijn en wat het effect van voedingsgewoonten op het gebit zijn. Zo kunnen verdere problemen voorkomen worden en kan er een gebitsreiniging gedaan worden. Natuurlijk kunnen ook volwassenen terecht bij onze mondhygiëniste in Rotterdam.

Wij geven u graag meer informatie

Te Gekke Bekkies is uw specialist op elk gebied van gebitsverzorging. Wij hebben deskundigen in dienst in verschillende specialismen, zodat wij u altijd de juiste behandeling kunnen bieden. Of het nou gaat om mondhygiëne, sealen, gebitscontroles of fluoride behandelingen gaat, wij kunnen u altijd op een zo goed mogelijke manier kunnen helpen om problemen aan uw gebit te voorkomen. Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.tegekkebekkies.nl/. U kunt ook ons contactformulier invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies en alle informatie die u nodig heeft.