Wit gebit zorgt voor stralende lach

Wil jij ook graag een wit gebit hebben? Velen van ons hebben dat niet en de meesten vinden dat erg jammer. Hoewel met de gezondheid van de tanden en kiezen niets mis is als deze wat geel uitgeslagen zijn, is het esthetisch gezien toch gewoon veel mooier als ze een paar tinten witter zouden zijn. Deze wens hebben mensen de laatste decennia meer en meer, vooral sinds de massale opkomst van de televisie. Daarop zien we immers iedere dag weer acteurs, presentatoren, zangers en andere bekende personen voorbij komen die een prachtig wit gebit hebben. Dit is daardoor de norm geworden en wie zeer gele tanden heeft, kan zich daar dan ook erg ongemakkelijk bij voelen. Je kunt hier onzeker van worden en niet meer durven te lachen, bang dat anderen jouw gele voortanden te zien krijgen. Dat is natuurlijk heel vervelend, want dit belemmert je zeer in je contacten. Je bent continu op je hoede en je blijft verkrampt je lippen zoveel mogelijk op elkaar houden. Dat neemt echt alle spontaniteit weg en dat is uiteraard erg zonde. Zou je een mooi wit gebit hebben, dan zou je weer voluit durven te lachen en je stralende lach aan iedereen durven laten zien.

Wit gebit realiseren

Het is dus echt niet verkeerd om hier iets aan te veranderen en je prachtige volle lach weer tevoorschijn te toveren. Maar hoe verkrijg je nu een mooi wit gebit? Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te weten op welke manieren je verkleuringen kunt voorkomen, want voorkomen is altijd beter dan genezen. De meeste verkleuringen ontstaan door oorzaken van buitenaf, zoals wat we eten en drinken. Zo kunnen koffie en zwarte thee bijvoorbeeld zorgen voor verkleuring, maar ook roken is natuurlijk een bekend probleem. Heb je echter eenmaal last van gele tanden en kiezen, dan kun je alleen nog maar weer een wit gebit krijgen door deze te bleken. Hiervoor heb je twee opties, je kunt dit laten doen in een speciale kliniek of tandartspraktijk of je kunt hier zelf thuis mee aan de slag gaan. Wat is nu de beste optie? Als je kiest voor het eerste, dan weet je natuurlijk zeker dat het op een professionele manier gebeurt, maar tegelijkertijd weet je ook dat dit flink wat geld kan kosten. Het zelf doen is financieel voordeliger, maar het roept ook de vraag op welke producten je dan het best kunt gebruiken om een mooi wit gebit te realiseren.

Zelf veilig aan de slag

Het moet namelijk wel gezegd worden dat lange niet alle middelen die op de markt gebracht zijn om een wit gebit te creëren even veilig zijn in gebruik. Vele bevatten namelijk waterstofperoxide, een middel dat je tanden kan beschadigen en dat voor geïrriteerd tandvlees kan zorgen. Hier zit jij natuurlijk niet op te wachten, dan liever met de verkleuringen leren leven! Gelukkig kun je nu toch op een veilige manier zelf thuis aan de slag gaan met het realiseren van een wit gebit door gebruik te maken van de producten van 123wittetanden.nl. Hun producten bieden verschillende voordelen:

  • volkomen veilig, doordat het geen schadelijke stoffen als waterstofperoxide bevat
  • gemakkelijk in gebruik
  • verkrijgbaar in complete kits en navullingen

Het feit dat het absoluut veilig is om het te gebruiken is natuurlijk een belangrijke reden om voor dit merk te kiezen, maar dat het erg eenvoudig in gebruik is, is uiteraard ook erg prettig. Je hoeft geen ingewikkelde handelingen uit te voeren en de gebruiksaanwijzing laat je snel zien hoe het werkt. Wil jij dus ook graag een wit gebit hebben zodat je weer een stralende lach hebt? Ga dan naar 123wittetanden.nl!