Opzoek naar gym in Tilburg? Bezoek de splinternieuwe sportclub van FitToday!

Het is tijd om de goede voornemens na te streven en te beginnen met sporten. Je bent van harte welkom bij de allernieuwste sportclub van fittoday in Tilburg! Begin 2020 opende onze splinternieuwe gymstudio haar deuren in Tilburg, waarnaar ook Oosterhout en Etten-Leur volgenden met uitgebreide sportlocaties waar je voor een eerlijke prijs, weer helemaal in shape kunt raken. Ben jij opzoek naar een gym locatie met goede begeleiding en de nieuwste apparatuur en mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan onze fittoday locatie in Tilburg of neem vrijblijvend contact met ons op! fittoday is er voor iedereen, van jong tot oud, welke doelstelling je ook hebt om te behalen!

Gym Tilburg voor beginners en gevorderden

Ben je opzoek naar een mooie sportlocatie of fitness studio in Tilburg en omgeving? Kom dan langs bij de splinternieuwe locatie van fittoday! Wanneer je jou nu bij ons aanmeld, mag je tot april helemaal gratis sporten! Het is natuurlijk heel fijn als er bij jou in de buurt een goede gym locatie beschikbaar is. fittoday bied je daarbij een compleet nieuwe fitnessstudio met de nieuwste cardio- en krachtapparatuur aan. Onze sportstudio is modern en fris ingericht, voor uren sportplezier en vermaak. Er zijn meer dan 50 verschillende cardio toestellen, waaronder loopbanden, crosstrainers, fietsen, climbmills en roeiers. Daarbij zijn er ruim 30 krachttoestellen van Technogym, inclusief een freeweight zone met dumbells en gewichten. Kortom, een breed en helemaal nieuw aanbod voor elk sportdoel! Wanneer je aan gym doet, heb je ook bepaalde doelen. Bijvoorbeeld spieren opbouwen of beter in vorm raken. Om je hierbij te helpen, hebben wij professionele begeleiding, zodat je verzekerd bent van deskundige tips en adviezen om nog sneller en beter jouw doelen te behalen. 

Voordelig sporten in Tilburg bij fittoday

fittoday brengt sporten dichtbij voor zowel jong als oud, beginners en gevorderden. Er is een groep mensen dat graag zou willen deelnemen aan gym in Tilburg, maar vanwege de kosten hieraan niet kan of wil beginnen. Vanaf nu zijn de kosten geen reden meer om niet te beginnen met sporten. Bij fittoday kun je namelijk al onbeperkt sporten voor maar €18,95,- per maand! Waarom nog wachten? Meld je vandaag aan via onze website of kom gerust langs kom kennis te maken met ons team in Tilburg. Persoonlijke aandacht blijft centraal staan. Zo zijn onze professionele trainers altijd aanwezig en krijg je een handig sportplan om jouw doelen te kunnen behalen. Wij hebben oog voor kwaliteit en zien er op toe dat alle huisregels netjes worden nageleefd voor de veiligheid en netheid van onze fitnessclub. 

Voordelen gym en sporten bij fittoday in Tilburg: 

  • Eenvoudig online aanmelden
  • Gratis sporten tot en met april 
  • Grote keus uit de nieuwste cardio- en krachtapparatuur 
  • Moderne en frisse sportstudio 
  • Professionele trainers voor persoonlijke begeleiding 
  • Splinternieuwe sportclub 
  • Sportplannen eenvoudig te downloaden 
  • Voordelige abonnementen, onbeperkt sporten kan al voor €18,95,- per maand

Wil jij graag afvallen, jouw lichaam strak of droog trainen, spieren opbouwen of fit blijven en ben je daarvoor opzoek naar een gym locatie in Tilburg en omgeving? Breng dan vrijblijvend een bezoek aan de nieuwste sportstudio van fittoday! Ons team staat graag voor jou klaar, zodat je binnenkort jouw sportdoelen kunt behalen! Bezoek onze website voor meer informatie: fittoday.nl of neem bij vragen gelijk contact met ons op. fittoday staat elke dag voor je klaar!