Succes met een vetarm dieet

Ben jij ook iemand die vrijwel ieder soort dieet probeert? Roep je al maanden of jaren dat je graag wat kilo’s kwijt wilt? Raak je die met sommige diëten ook kwijt, maar vind je ze altijd weer terug? Dan is het tijd om daar nu nog verandering in te brengen! Wij hebben namelijk het vetarm dieet voor je dat er niet alleen op gericht is om snel je kilo’s te laten verdwijnen maar om ze daarna ook weg te laten blijven. Het Biohcg Original vetarm dieet van Orthokliniek Ootmarsum gaat je hier op een uitstekende wijze bij helpen en dat door middel van drie verschillende fases.

  • Afslankfase
  • Stabilisatiefase
  • Levensfase

Afvallen is eigenlijk heel erg simpel: je moet meer calorieën verbranden dan dat je eet. Er zijn mensen die dan overdreven veel gaan sporten, maar eigenlijk gaat er niets op tegen een goed dieet. Daarom is het vetarm dieet van Orthokliniek Ootmarsum zo effectief. Je richt je er niet alleen op om echt kilo’s te verliezen, je zult er ook aan werken om hier echt een levensstijl van te maken. En dat betekent dus dat je de kilo’s die je kwijtraakt, ook niet meer aankomt. Want dat is vaak nog wel het vervelendste van het volgen van diëten. Je hebt je zo goed aan het dieet gehouden, je bent alle kilo’s kwijt, maar je komt ze vervolgens weer aan (en een beetje meer) omdat je weer in je oude patroon terugvalt. Het vetarm dieet van deze kliniek brengt daar een einde aan!

Focus op een levensstijl met dit vetarm dieet

De eerste fase van dit vetarm dieet is inderdaad echt gericht op het verliezen van gewicht. In 24 dagen tijd ga jij de nodige kilo’s zeker kwijt raken. Op de website van de Orthokliniek Ootmarsum kun je alles vinden wat je voor deze en de andere fases nodig hebt. Zorg dus dat je alles in huis hebt voordat je met het dieet begint zodat je niet tegen verrassingen aanloopt! Zo krijg je er bijvoorbeeld een werkboek bij waarin alles staat uitgelegd. Hier vind je ook het eetschema waar je je de eerste 24 dagen aan zult houden. Bekijk het eetschema eens en zie wat je allemaal gaat eten. Je zult dan ook meteen door hebben dat een vetarm dieet helemaal niet saai hoeft te zijn. Je zult dan misschien even geen chocola eten, maar je eet zoveel andere lekkere dingen dat je het niet eens zal missen!

Begin een nieuw en gezond leven

We weten eigenlijk allemaal hoe belangrijk het is om goed en gezond te eten. Toch maken we allemaal slappe smoesjes waarom we het niet doen. Zorg er vandaag nog voor dat daar verandering in komt en kies voor het volgen en volhouden van het vetarm dieet. Het is echt makkelijker dan je denkt. Veel mensen denken bij het volgen van een vetarm dieet al snel aan honger lijden en verleidingen die je maar zo goed mogelijk moet doorstaan. Dit dieet is zo ingericht dat het makkelijk vol te houden is en dat je hier dus vrijwel geen enkele moeite voor hoeft te doen. Voor je het weet ga je de stabilisatiefase in, de tweede fase die drie weken duurt. En tijdens de levensfase ben je er helemaal klaar voor om met jouw nieuwe gezonde gewoontes de wereld in te gaan! Wil je graag meer weten over dit vetarm dieet? Kijk dan eens op de website van de kliniek of neem contact op met de medewerkers. Zij kunnen je er dan alles over vertellen.