Telefoonnummer Wegenwacht

Af en toe wil jij natuurlijk gewoon via het telefoonnummer de Wegenwacht kunnen bereiken. Als je bijvoorbeeld met pech langs de kant van de weg staat. Je hebt niet heel vaak dergelijke diensten nodig, tenminste als jouw auto gewoon naar behoren werkt. Maar af en toe kan het gebeuren dat je opeens stil komt te staan. Bijvoorbeeld omdat je een lekke band krijgt of omdat er een onderdeel van jouw wagen het opeens niet meer doet. Dan kies je natuurlijk het telefoonnummer Wegenwacht op je telefoon en dan kunnen zij komen om jou te helpen. Ze zullen dan de nodige reparaties uitvoeren, zodat jij weer veilig je weg kunt vervolgen. Natuurlijk kunnen ze niet altijd helpen, als je een groot ongeluk hebt gehad en jouw wagen is total loss, dan heb je alleen nog maar baat bij een wegsleep bedrijf, dan kan een monteur niet veel meer voor je doen. Maar in veel andere pechgevallen kunnen zij jou wel heel goed bijstaan en dat is natuurlijk prettig. Vaak kunnen ze ook nog eens heel snel komen, zodat je niet zo lang aan de kant van de weg staat. Iedereen die dat wel eens mee heeft gemaakt, weet hoe vervelend dat is. Bel dus snel via het telefoonnummer de Wegenwacht als jouw auto onderweg dusdanige kuren heeft dat je niet zomaar verder kunt rijden.

Telefoonnummer Wegenwacht noodzakelijk

In het verleden was het zo dat je niet per se het telefoonnummer van Wegenwacht hoefde te hebben om hulp van hen te krijgen. Er stonden langs de snelweg immers de bekende gele praatpalen, waarmee je direct met hen in contact kon komen. Als je pech had, dan kon je dus gewoon naar de dichtstbijzijnde paal lopen en zo ervoor zorgen dat er een monteur jouw kant opkwam. Er stond bovendien ook nog eens aangegeven welke kant je op moest lopen om bij de praatpaal te komen die het dichtst bij jou in de buurt was. Via deze palen belde je automatisch het telefoonnummer Wegenwacht. Sinds kort ligt dat wat anders. Aangezien eigenlijk iedereen wel een mobiele telefoon bij zich heeft en daarmee belt in het geval van pechgevallen, werden de praatpalen eigenlijk helemaal niet meer gebruikt. Het is logisch dat het onderhoud ervan daardoor te prijzig werd. Daarom is besloten om ze weg te halen. Krijg jij nu pech onderweg, dan moet je dus zelf het telefoonnummer van Wegenwacht bij de hand hebben, anders kun je niet met hen in contact komen!

Snel bellen via NL Contact

Heel veel mensen zijn aangesloten bij een van de wegenwachtservices die er bestaan, maar heb jij het telefoonnummer Wegenwacht ook in je mobiel opgeslagen? Dat is nu net iets om te vergeten! Vaak denk je er pas aan hoe handig dit is, als je al stil staat langs de kant van de weg. Hoe kom je dan met hen in contact? Je kunt proberen op je smartphone via de website van de ANWB het nummer op te zoeken, maar dat kost vaak veel tijd of het lukt je niet om het meteen te vinden. Als je snel het telefoonnummer Wegenwacht moet hebben, dan doe je er goed aan om gebruik te maken van de hulp van NL Contact. Je kunt hen gewoon bellen en dan:

  • verbinden zij je meteen met hen door
  • geven zij jou het juiste nummer
  • sms-en zij jou het goede nummer

Het handige is dat NL Contact jou niet alleen kan helpen met het telefoonnummer Wegenwacht, maar ook met de nummers van heel veel andere bedrijven. Als je het nummer van NL Contact dus maar in je telefoon hebt staan, dan komt het altijd goed!