Verhoog de intensiteit van het genot met een cockring van durexshop.nl

Wij mensen zijn nooit tevreden en dat maakt dat we altijd nieuwe dingen uitvinden. Die drang naar vernieuwing vind je terug op allerlei terreinen en binnen verschillende domeinen. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de mobiele telefoon, dan zie je al snel dat het blijkbaar niet genoeg was om mobiel bereikbaar te zijn. De mobiele telefoon groeide ontwikkelde zich in de tijd van een paar decennium van een robuust apparaat waar je mee kon bellen tot een subtiel en kwetsbaar stukje techniek waarmee je bijna net zo veel kunt als met je laptop. Zelfs op terreinen zoals seks, waar je zou je denken dat je weinig kunt veranderen, worden steeds nieuwe uitvindingen gedaan. Seks is in de regel een puur fysieke daad waarbij men naakt is en vertrouwd op het natuurlijke gereedschap dat men voorhanden heeft. Maar toch zien we allerlei toevoegingen om de ervaring van seks te maximaliseren. Condooms maken dat je seks kunt hebben met verschillende partners zonder vervelende aandoeningen als soa’s of ongewenste zwangerschappen. De pil maakt het mogelijk om onbeschermde seks te hebben met je vaste partner zonder dat elke sessie een risico op zwangerschap met zich mee brengt. Glijmiddel zorgt ervoor dat zelfs een vluggertje zonder enige vorm van voorspel mogelijk is en seksspeeltjes van durexshop.nl zorgen ervoor dat je de monotonie van de seksuele ervaringen kunt doorbreken. We zijn immers nooit tevreden, dus goede seks wordt al snel normale seks en intens genot wordt al snel normaal genot. Daarom zoekt men naar manieren om dat intense genot weer terug te halen en om de spanning weer te laten toenemen. Je kunt vreemdgaan of elke avond met iemand het bed in duiken, maar je kunt ook een cockring kopen of een ander spannend speeltje. Een cockring zorgt in ieder geval voor een hele andere ervaring wat betreft de penetratie en het resulterende genot dat daar uit voort komt. Via de cockring verander je de bloedtoevoer naar de penis. De normale opzwelling verandert en wordt daardoor intenser. De penis voelt daardoor harder aan en soms zelfs groter of dikker. Dat maakt dat de penetratie voor beide deelnemers dus opeens heel anders is. De intensiteit van deze penetratie wordt daardoor ook veel groter. Als je dan ook nog eens experimenteert met verschillende standjes, dan kun je erg veel plezier beleven. En dat allemaal door het toevoegen van zoiets simpels als een cockring. Het bezoeken van een website als durexshop.nl kan dus een flinke impact hebben op je seksleven. Sterker nog, het kan een relatie soms zelfs redden, want middelmatige seks of ronduit slechte seks kan een heuse dealbreaker zijn. Kijk daarom snel op durexshop.nl en zorg voor extra pit in je relatie. 

Een cockring bestel je discreet online via durexshop.nl

Als je op zoek bent naar een cockring, dan wil je deze misschien liever niet op de toonbank leggen. Niemand hoeft immers te weten wat jij in de Verhoog de intensiteit van het genot met een cockring van durexshop.nlslaapkamer uitspookt. Daarom is het fijn dat je de cockring online kunt bestellen zonder contact te moeten hebben met een persoon. 

Vul de winkelwagen met alles wat je nodig hebt

Misschien heb je nog meer artikelen nodig voor een goede ervaring in de slaapkamer. Daarom kun je naast een cockring ook andere artikelen bestellen zoals:

  • Condooms
  • Glijmiddel 
  • Vibrator