Wil je beter leren omgaan met emoties?

Omgaan met emoties, het is niet iets wat iedereen goed kan. Vooral niet in de westerse maatschappij, want de emoties die wij hebben zijn vaak niet de focus. In deze moderne tijd hebben we zo veel invloeden van buitenaf. We moeten veel van onszelf en van anderen. We hebben het heel erg druk, geen tijd om echt stil te staan en bijvoorbeeld ons te richten op een spiritueler leven. We nemen niet echt de tijd voor het omgaan met emoties. En dat is zonde, want het is wel een heel belangrijk onderdeel van je zijn. Maar omgaan met emoties is zeker niet zo makkelijk, het is een gecompliceerd iets wat soms ook niet te begrijpen of te verklaren is. Er zijn mensen die daar moeite mee hebben. Ik kwam erachter dat omgaan met emoties voor mij best een probleem was, toen ik vorig jaar in een burn-out belandde. Ik kon ineens niks meer, alles was te veel. Ik kon geen enkele prikkel meer verdragen en wilde alleen maar in bed liggen. Had niet meer de mentale kracht om eruit te komen. Als je dan naar goede bijeenkomsten gaat, blijkt dat de oorzaak van een burn-out vaak dieper ligt dan dat je simpelweg te veel hooi op je vork hebt genomen…

Goed omgaan met emoties? Ga naar Arise From

Ik ging op zoek naar waar mijn burn-out vandaan kwam. Ik ben vooral online eerst onderzoek gaan doen en toen kwam ik op de site arisefrom.nl terecht. Daar las ik een stuk over omgaan met emoties en dat sprak me gelijk aan. Het was herkenbaar voor mij en dat was ten eerste al een hele opluchting. Dan voel je je niet gek of een aansteller. Het blijkt dat omgaan met emoties voor heel veel mensen een issue is. Heb je ook moeite met omgaan met emoties, dan kan ik je zeker aanraden om ook een bezoek te brengen aan de site van Arise From. Dan zet je al een mooie en belangrijke eerste stap. Ga dan ook vooral naar de bijeenkomsten. Die vond ik zelf heel erg waardevol en kan ik iedereen aanraden. Het blijkt namelijk dat we niet echt meer ‘zijn’, dat door diverse oorzaken omgaan met emoties voor ons lastig is geworden. Terwijl dat toch een belangrijk onderdeel is om goed te kunnen functioneren. Dat heb ik zelf ondervonden toen het eigenlijk al te laat was. Ik zou je willen aanraden om daar eerder mee aan de slag te gaan, voordat je echt blokkeert. Dus check de site van Arise From en kijk wat zij voor jou kunnen betekenen.

Leef weer in het hier en nu

Je merkt direct dat ze bij Arise From echt zeer deskundig zijn en ervaring hebben op dit vlak. Dit maakt de bijeenkomsten zeer prettig om te ervaren. Er komen bij dit proces diverse punten aan bod:

  • Terugbrengen vrije staat van moment zelf
  • Doorbreken van vereenzelviging met onze overlevingsstrategie
  • Hervinden authentieke zijns-kracht

Op die manier kun je weer echt ‘zijn’ en ik kan je vertellen dat dat een heel goed gevoel geeft. Ik ben naar veel bijeenkomsten geweest en heb ook gekozen voor individuele sessies. Ik geef toe dat het soms best intens is, je moet er hard voor werken. Maar het levert je zo veel op. Dankzij Arise From voel ik me zo veel vrijer, ik heb er zo veel geleerd. Ik heb veel los kunnen laten en kan veel beter in het hier en nu leven. Ik heb mezelf echt geaccepteerd. Daardoor voel ik me goed, gelukkig en energiek. En dat heb ik aan Arise From te danken.