Toe aan een nieuw dak? Kies ook eens voor sedum dakbedekking

Heeft u ook meer behoefte aan groen in uw omgeving? Vindt u de betonnen jungle eigenlijk maar saai? Wilt u eigenlijk in het bos wonen, maar kan dat vanwege omstandigheden niet? Wilt u meer in harmonie met de natuur leven? Wilt u een groen, onderhoudsvrij dak? Of simpelweg eens wat anders (dan de buren)? In al deze gevallen kunt u kiezen voor sedum dakbedekking. Deze vorm kent vele voordelen, vooral ten opzichte van een regulier dak. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van deze voordelen. Sedum dakbedekking betekent onder andere dat u een onderhoudsvrij dak hebt. U hoeft dus niet meer om te kijken naar uw dak, behalve dan om het prachtige groen in ogenschouw te nemen. Het geheel  is licht van gewicht en goed voor het milieu. En is dus op alle fronten goed voor meer groen rond uw huis. Bovendien bent u niet alleen gebonden aan het dak van uw huis. Het kan namelijk op verschillende plaatsen, waaronder:

  • Het dak van uw huis, voor hellende en platte daken
  • Daken van carports of tuinhuisjes
  • Andere overkappingen, denk bijvoorbeeld eens aan uw dakterras

Sedum dakbedekking is bestand tegen regenval. Het is namelijk zo dat de planten al het vocht absorberen. Hierdoor raken de wortels niet beschadigd en gaan ze dus niet rotten. Perfect voor het vaak natte en regenachtige Nederlandse najaar. Wij van Simpel Sedum kweken zelf de dakbedekking. Zo zorgen we ervoor dat ook dat geheel milieuvriendelijk geschiedt. Met onze doe-het-zelfpakketten is uw nieuwe dak heel gemakkelijk aan te leggen. Ziet u dat niet zitten? Geen probleem. Wij kunnen de sedum dakbedekking ook voor u aanleggen, en onderhouden.

Met sedum dakbedekking op naar een groen dak

Wilt u meer weten, of heeft u advies nodig rond sedum dakbedekking? Neem dan gerust contact op. Dit kan door te bellen, door een e-mail te sturen, maar u kunt natuurlijk ook gewoon gezellig langskomen. Dan heeft u een beetje een idee van wat wij u te bieden hebben. Wij gaan prat op een goede klantenservice en helpen u graag met onze diensten en producten. Kom vooral langs in onze showtuin in Venlo! Twijfelt u nog over het aanschaffen van sedum dakbedekking? Laat het volgende voorbeeld van een recente klant u overtuigen. ‘Ik was toe aan een nieuw dak, maar had daarbij wel enkele eisen. Het moest wel een beetje groen zijn. Ik was die betonnen constructie om me heen helemaal zat en wilde graag wat goeds doen voor het milieu. Dat vind ik namelijk heel belangrijk. Ik maak me vaak zorgen over klimaatverandering en probeer met kleine stapjes de verandering te zijn die ik graag wens voor de wereld. Daarnaast moest mijn nieuwe dak onderhoudsvrij zijn. Ik  word een dagje ouder en heb geen kracht meer om zelf allerlei klussen rond mijn huis uit te voeren. Met sedum dakbedekking had ik zo twee vliegen in een klap! Ik kan het bedrijf en hun product sterk aanbevelen!’ Dit is een van de vele positieve ervaringen met ons bedrijf. Laat u overtuigen en neem vandaag nog contact op.

Met gemak een groen dak

Op onze website kunt u allerhande informatie vinden. Ook kunt u daar contact opnemen. Kijkt u eens op simpelsedum.nl. Daar vindt u achtergrondinformatie, wat extra uitleg en verschillende voorbeelden voor uw nieuwe dak. Wilt u ook graag meer groen in uw omgeving en wilt u de opties om dit te realiseren graag bespreken? Dan horen we graag van u. Wij doen zowel aan bezorgen als afhalen. Op de website vindt u alle mogelijkheden.

Lees meer…