De beste kapper in Zevenhoven

Uw haar is niet altijd meer in topvorm. Dode punten, futloos haar dat langs uw hoofd valt of een vervaagde kleur. Ga dan naar Jack’s Sisters, uw kapper in Zevenhoven en omgeving. Wij staan iedere dag voor u klaar in onze mooie kapsalon Mijdrecht. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en de behandelingen die door onze kapper in Zevenhoven uitgevoerd worden. Indien u op zoek bent naar een goede kapper in Zevenhoven of omstreken, hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn een kapsalon gevestigd in Mijdrecht, maar tevens goed bereikbaar voor klanten uit omliggende plaatsen, zoals Zevenhoven. U heeft bij ons de keuze uit een ruim assortiment aan haarbehandeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wassen, knippen, kleuringen aanbrengen, opsteken en permanenten. Daarnaast zijn onze kappers ook gespecialiseerd in het aanbrengen van make-up voor speciale gelegenheden. Dunner wordend haar? Maak dan een afspraak voor haarstukjes aanbrengen op een professionele manier, evenals haarverlengingen en haaropvulling. Zo heeft u lang plezier van uw dikker, langer uitziend haar met meer volume. U zult zien dat u straalt en mensen u zien staan op straat.

Onze kapper in Zevenhoven laat u stralen

Bij onze kapper in Zevenhoven streven wij ernaar om het beste uit uw haar te halen. Dit doen wij op een natuurlijke en professionele manier. Hierbij kijken wij naar uw wensen en bespreken wij de mogelijkheden. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Aan het eind van de dag moet onze kapper in Zevenhoven uw zelfvertrouwen een boost geven en uw haar en uiterlijk weer laten stralen. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Na de behandeling heeft u weer mooi, glanzend haar
  • Wij laten u niet zonder tips achter. Ook na de behandeling weet u hoe u uw kapsel thuis in model te kunnen brengen
  • Wij gebruiken de beste producten zoals L’anza en M Label
  • Wij nemen alle tijd en aandacht die uw haar nodig heeft tijdens de behandeling
  • Voor meer volume kunt u bij ons terecht voor haarverlenging en/of haaropvulling
  • Wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke producten

Deze beloften maken wij u uit de grond van ons hart. De beste service met een glimlach, daar staan wij voor. Ook voor advies is onze kapper in Zevenbergen binnen de openingstijden bereikbaar. Zo weet u precies wat iedere behandeling inhoudt en kunnen wij u adviseren in de beste opties en vooruit helpen bij het thuis in model brengen van uw haar. Spreekt onze kapper in Zevenhoven u aan? Neem dan een kijkje op http://kapsalon-mijdrecht.nl/ en neem contact met ons op.

Maak gelijk een afspraak

Persoonlijk contact is bij ons het enige dat telt. Een afspraak maken met onze kapper in Zevenhoven is daarom een goede oplossing zodat wij voldoende aandacht hebben voor u als klant. Daarom kunt u bij ons eenvoudig online een afspraak maken. Daarbij kunt u ook de voorkeuren aangeven door welke kapper u geholpen wilt worden en kunt u uw wensen qua behandelingen doorgeven. Bij iedere behandeling geldt: wij maken alleen gebruik van natuurlijke producten. Op langere termij profiteert u hiervan, doordat uw haar van binnen en buiten gezonder wordt. Bij vragen over deze behandelingen staat onze kapper in Zevenhoven voor u klaar. Wij helpen u graag verder met advies en informatie. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op de website in te vullen of te bellen. U bent van harte welkom in onze kapsalon. Tijdens de gratis intake vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden! Onze kapper in Zevenhoven ziet u graag in de kapsalon verschijnen voor een kennismaking.