Gebruikt u de menstruatiecup al?

Vrouwen die duurzaam willen leven, geven vaak aan dat zij graag een alternatief zouden willen gaan gebruiken voor de tampon. Veel vrouwen vinden het namelijk geen fijn idee om een tampon te moeten dragen en vandaar dat zij op zoek gaan naar mogelijkheden om op een andere manier door hun periode heen te komen. Een van de mogelijkheden die ik onlangs gevonden heb, is de menstruatiecup. Deze menstruatiecup is voor mij heel ideaal omdat het een heel goede vervanging is van de tampon of het maandverband en vandaar dat ik ook blij ben dat ik deze menstruatiecup gevonden heb. Ik kan u zeggen dat het niet eenvoudig was om deze menstruatiecup te vinden. Wanneer je namelijk op zoek gaat op het internet naar alternatieven, en dan vooral duurzame alternatieven voor een tampon, dan zie je heel veel dingen voorbij komen die eigenlijk helemaal niet zo goed zijn. Ik heb de raarste dingen geprobeerd en ik kan u zeggen dat dat soms heel vervelend was. Een product werd dan aangekondigd alsof het een soort wondermiddel was, maar wanneer ik het in de praktijk ging testen, was het een grote ellende. Vandaar dat ik blij was dat ik op een gegeven moment een vriendin van mij hoorde zeggen dat zij de menstruatiecup was gaan gebruiken. Ik had op dat moment nog nooit van een dergelijke menstruatiecup gehoord en daarom wilde ik graag weten wat dit precies was. Ik heb toen van haar te horen gekregen dat zij al lange tijd een menstruatiecup gebruikte en dat haar dat heel goed beviel. Het ding was namelijk eenvoudig in te brengen en het werkte heel erg goed. Ik ben daarom meteen op het internet gaan zoeken naar meer informatie over deze cup want het klonk alsof ik hier iets gevonden had waar ik goed mee uit de voeten zou kunnen. Ik ben daarom gaan surfen en uiteindelijk heb ik toen de site van practicups.nl gevonden. Deze site is alles wat je nodig hebt wanneer je menstruatiecups wilt kopen. Ik ben het aanbod daarom gaan doornemen en het duurde niet lang of ik had hier al een bestelling geplaatst. 

Deze menstruatiecup is de moeite waard

Ik vind het vervelend om in mijn doen en laten beperkt te worden wanneer ik ongesteld ben en daarom ben ik heel blij met de menstruatiecup. Deze cup kun je namelijk gewoon inbrengen en vervolgens kun je alles doen wat je maar wilt. Ik kan er zelfs mee zwemmen en dat is prettig want dat doe ik drie keer per week. Ik kan u daarom aanraden om ook een keer naar deze cup te gaan kijken om te zien of u hem ook graag wilt gaan gebruiken. 

Bestel hem vandaag nog

Wilt u ook een alternatief voor de tampon vinden? Surf dan een keer naar practicups.nl omdat:

  • U hier meer over dit product kunt lezen 
  • U kunt zien hoe u deze cup kunt gebruiken 
  • U hier meteen een bestelling kunt plaatsen 

Ik kan u deze site van harte aanbevelen. De cup is ideaal en ik wil daarom ook nooit meer anders.