Hoe kun je bloemen laten bezorgen?

Sommige mensen hebben eigenlijk alles al, en dus is het niet nodig om ze een cadeau te sturen als ze jarig zijn. Deze mensen maak je waarschijnlijk veel gelukkiger als je bloemen laat bezorgen, bijvoorbeeld via Frederique’s Choice. Op deze manier laat je ze toch weten dat je aan ze denkt, maar dan met bloemen in plaats van een cadeau. Je zult verbaasd zijn over hoeveel mensen liever bloemen dan een cadeau krijgen, en daarom is de service van Frederique’s Choice ook zo populair geworden. Op de website van Frederique vind je een groot assortiment met allerlei verschillende bossen bloemen. In elke stijl die je maar kunt bedenken heeft Frederique een bos bloemen voorhanden, of je nu houdt van hele romantische bloemen of liever een fris veldboeket. En alle bossen kun je gemakkelijk online bestellen, waarna de mensen van Frederique’s Choice de bloemen bezorgen op het door jou opgegeven adres. Als je wilt kun je ook nog een persoonlijke boodschap toevoegen, want je wilt natuurlijk wel dat diegene weet van wie de bloemen afkomen en wat de reden ervan is. Overigens kun je natuurlijk ook gewoon ‘zomaar’ bloemen bezorgen bij een goede vriendin of een familielid, je hoeft daar echt niet altijd een zogenoemde reden voor te hebben.

Bloemen bezorgen als verassing

Het leuke aan bloemen bezorgen is dat je het kunt laten doen als je zelf niet aanwezig kunt zijn op iemands verjaardag. Deze persoon verwacht dus helemaal niet dat er een cadeau (in de vorm van bloemen) volgt en de verassing is dan groot als hij/zij merkt dat je alsnog aan diegene hebt gedacht. Een super leuke attentie voor als je verhinderd bent of simpelweg veel te ver uit de buurt woont om naar iemands verjaardag toe te kunnen komen. Bij Frederique’s Choice kun je kiezen uit allerlei verschillende bossen bloemen, zoals:

  • Een vrolijk plukboeket in herfstkleuren
  • Een elegant veldboeket in lila en wit
  • Een volledig witte bos bloemen met onder andere lelie’s en rozen

Al deze bloemen bezorgen ze bij Frederique’s Choice door heel Nederland. Het maakt dus niet uit hoe ver weg je woont van diegene die je een mooie bos bloemen wilt sturen. 

Bloemen of planten laten bezorgen

In de webshop van Frederique’s Choice vindt je al lang niet meer enkel bossen bloemen. Ze hebben hun bezorgservice uitgebreid met allerleuk leuke extra’s, zoals planten, vazen en champagne. Ze merkten namelijk hoe populair het werd om een cadeau (zoals bloemen) via de post te laten bezorgen, en wilden mensen heel graag een uitgebreider assortiment bieden. Nu kun je dus via hun website niet alleen de mooiste bloemen bezorgen, maar ook die mooie plant, zoals een calathea, bananenplant of pannenkoekplantje. Planten worden steeds populairder als decoratie in huis, voornamelijk door instagram en pinterest. En hoe leuk is het om iemand zonder groene vingers een mooie plant cadeau te doen? Deze zal merken dat het eigenlijk helemaal niet moeilijk is om een plant te verzorgen. Als je daar toch echt geen vertrouwen in hebt kun je bij deze persoon beter bloemen bezorgen in plaats van planten, maar het is wel fijn dat je de keuze hebt, toch?