Wilt u uw ogen laseren?

Wilt u uw ogen laseren? Dan bent u bij Clinic Select aan het goede adres. In de benadering en behandeling staat u centraal. Het bedrijf levert persoonlijke zorgt en het personeel neemt alle tijd om u goed te informeren. Hierbij wordt na aanleiding van een technisch en medisch onderzoek uitgelegd welke behandeling voor u het meest geschikt is maar ook hoe deze in zijn werk gaat. Het bedrijf biedt de laagste tarieven in Nederland. Het is mogelijk om te bellen met een van de specialisten of een persoonlijk consult gesprek aan te vragen.

Het bedrijf heeft een team dat bestaat uit specialisten en oogartsen die in totaal meer dan 40.000 ooglaser behandelingen uitgevoerd hebben. Het bedrijf biedt u alleen een handeling aan als u aan alle voorwaarden en criteria voor een succesvolle en veilige behandeling voldoet, dit wordt gedaan om alle risico’s te vermijden.

Ogen laseren

Bij Clinic Select kunt u ogen laseren. Ogen laseren is niet bij ieder persoon dezelfde behandeling, er bestaan verschillende behandelmethoden. Elke methode heeft eigen voorwaarden, criteria, voor- en nadelen maar ook kosten. Er zijn verschillende methoden voor ogen laseren omdat bepaalde methoden een groter bereik hebben in zichtafwijking en andere ogen laseren methoden zijn weer geschikt voor mensen met kwetsbare ogen. Om te bepalen welke methode het meest geschikt is om uw ogen te laseren, wordt er gebruik gemaakt van een eyescan en een uitgebreide intake.

Ogen laseren brengt natuurlijk voor- en nadelen met zich mee. Zo heeft elke ogen laseren behandelmethode een eigen criteria en werkwijze. Het voordeel is dat u voortaan weer goed ziet. Dit is vrijwel altijd na één ogen laseren behandeling te bereiken. Echter is een nadeel dat bepaalde behandelingen een langere herstelperiode hebben dan andere ogen laseren behandelen. Tijdens de herstelperiode is het mogelijk dat u last kan hebben van bepaalde klachten. Het kan een paar dagen duren voor het zicht daadwerkelijk beter is geworden. Dit duurt nooit langer dan enkele weken.

Ogen laseren brengt natuurlijk kosten met zich mee, deze kosten verschillen per behandelmethodes. De kosten van ogen laseren kunnen verschillen van 1000 tot iets meer dan 2000 euro per oog. Het kan zijn dat uw zorgverzekering het ogen laseren vergoed. Hiervoor moet u contact opnemen met uw zorgverzekering.

Ogen laseren is een medische ingreep die door een gespecialiseerde chirurg wordt uitgevoerd. Er zijn risico’s verbonden aan het ogen laseren. Hierbij gaat het om kleine ongemakken die kunnen zorgen voor een tweede behandeling.

Behandelingen

Er zijn verschillende soorten ogen laseren behandelingen. Zo bestaan de volgende behandelingen:

  • Lasek: Laser Assisted Eithelial Keratomileusis. Deze behandeling is geschikt voor mensen die niet in aanmerking komen voor een Femtolasik methode of een verhoogd risico lopen op oogletsel.
  • TransPRK: hierbij komt geen instrument bij de behandeling kijken. Het bovenste laagje van de hoornvlies wordt verwijderd.
  • IntraLASE/Femtosecond: een pijnloze, zeer veilige en snelle behandeling. 
  • Lensimplantaten: hierbij wordt uw natuurlijke ooglens vervangen door een kunstlens, een soort permanente contactlens. Deze kunstlens corrigeert alle soorten afwijkingen.
  • Monovisie: dit zorgt ervoor dat u met één oog goed veraf kan kijken en met de andere goed van dichtbij. Zo werken uw ogen samen.
  • Wavefront: hiermee wordt uw zicht in het donker verbeterd.