Herstel de energiebalans via Burn Out Therapie in Delft

Een Burn Out is een typisch westers verschijnsel en ontstaat op het moment dat men meer stress heeft dan men kan verwerken. Stress is een volstrekt natuurlijk verschijnsel en in principe dus ook gewoon goed voor de mens. Als de druk wordt opgevoerd, dan ontstaat er stress in het lichaam, maar dit is op dit moment positieve stress. Je krijgt te maken met extra adrenaline waardoor je meer energie hebt om de taken af te ronden. Positieve stress verandert echter in negatieve stress wanneer je de stressniveaus niet de kans geeft om weer te dalen. Stress moet dan ook een kortstondige energieboost zijn die vervolgens weer verdwijnt. Ontspanning is dus nodig om je lichaam weer te laten herstellen. In principe verbruik je immers energie die je niet hebt. Adrenaline is een soort powerboost die het lichaam opzweept, maar het vreet ook flink veel energie waardoor je dus altijd de tijd moet nemen om te herstellen. En dat laatste is precies waarom er in het westen zoveel Burn Out gevallen zijn. Men heeft niet de tijd om te herstellen. De dagen zijn volgepland en niet alleen op het werk is er sprake van stress. Volwassenen moeten ook hun kinderen opvoeden, hun sociale relaties bijhouden, hobby’s aandacht schenken et cetera. Op het werk is het ook niet zo dat je 1 bepaalde taak kunt afwerken en daarna weer kunt herstellen. Vaak heb je er meerdere tegelijk en voordat deze zijn afgewerkt komen de nieuwe er al bij. Denk voor de beeldvorming aan een stapel dossiers die je bijna hebt afgewerkt, maar die vervolgens weer wordt aangevuld met een volledig nieuwe en hogere stapel dossiers. Het gevolg is dat de energie niet meer wordt aangevuld en dat leidt tot een Burn out. Het lichaam is opgebrand omdat je het niet de gelegenheid hebt gegeven om te herstellen. Met de juiste Burn Out Therapie in Delft kun je de energiebalans weer herstellen. Het is belangrijk om te beseffen dat een Burn Out zowel fysieke als mentale oorzaken heeft en daardoor logischerwijs ook leidt tot mentale en fysieke klachten. Het is niet alleen het lichaam dat moe is, maar ook de geest heeft tijdens een Burn Out geen zin meer om actief te zijn. Dat moet je dus weer zien te herstellen en dat kan met Burn Out Therapie in Delft. Hieronder lees je meer over Burn Out Therapie in Delft waarbij er gewerkt wordt met Chinese kruiden.

Burn Out Therapie in Delft met Chinese kruiden

Je kunt uiteraard kiezen uit verschillende soorten van Burn Out Therapie in Delft. Het gaat bij een Burn Out echter om een verstoring in de energiebalans en dit is dan ook iets wat je met Chinese kruiden heel goed kunt herstellen. Via de praktijk Kruidenenergie zal Marike je verhaal aanhoren en nagaan wat de belangrijkste onderliggende oorzaak is van je Burn Out. Vervolgens zal zij een methode opstellen met de juiste Chinese kruiden. Marike is er dus niet alleen maar om je tijdens de Burn Out Therapie in Delft te voorzien van genezende kruiden. Ze is er ook om met je in gesprek te gaan. Het gevoel van veiligheid en begrip zorgt vaak al voor en toename in rust en dat maakt je dan ook ontvankelijker voor het herstelproces. Deze combinatie maakt de Burn Out Therapie in Delft juist zo effectief.

Andere aandoedingen waarvoor je de Chinese kruiden kunt gebruiken

Je kunt deze methode gebruiken voor Burn Out Therapie in Delft, maar de Chinese kruidengeneeswijze kun je bijvoorbeeld ook gebruiken voor:

  • Migraine
  • Vermoeidheid
  • Insomnia

Kijk voor meer informatie op kruidenenergie.nl.