U wilt zweetbandjes bedrukken als relatiegeschenk?

Zweetbandjes bedrukken als relatiegeschenk is een super origineel idee, zeker voor sportclubs. Laat bijvoorbeeld het logo van de club erop drukken zodat al je leden ermee reclame lopen als ze het bandje gebruiken. In de webshop van De Reklameshop vindt je een groot assortiment sportieve producten die je kunt laten personaliseren. Daardoor kun je ze gebruiken als relatiegeschenk, maar ook als bijvoorbeeld sponsormateriaal. Het tweede komt bij zweetbandjes bedrukken vaker voor. Als jouw sportclub gesponsord wordt door een lokaal bedrijf, dan zijn het vaak shirtjes die bedrukt worden met het logo van het betreffende bedrijf. Bij sporten waarbij men vaak een zweetbandje gebruikt kan dit echter ook een hele effectieve manier van sponsoring zijn. Bedenk je namelijk dat mensen die bandjes ook gaan gebruiken als ze ergens anders gaan sporten, of bijvoorbeeld gaan hardlopen in het bos. Ze lopen dan met jouw logo rond. Daarom is zweetbandjes bedrukken als sponsormateriaal voor een sportieve doelgroep zo’n leuk idee. Het is een product wat vaak gebruikt wordt, en de bandjes van De Reklameshop zitten ook nog eens super comfortabel. 

Online zweetbandjes bedrukken met eigen logo

Of je nu zweetbandjes wilt bedrukken of een ander type relatiegeschenk in gedachte had, in de webshop van De Reklameshop ben je aan het juiste adres. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in het produceren en vervolgens personaliseren van allerlei soorten relatiegeschenken, voor welke branche dan ook. Hun assortiment omvat onder andere:

  • Kantoorartikelen zoals pennen, notitieblokjes en mappen
  • Woonaccessoires zoals mokken, theelichthouders en onderzetters
  • Allerlei textiele producten zoals caps, tassen en sjaals
  • Verzorgingsproducten zoals spiegeltjes, een reistandenborstel en lippenbalsem

Al deze producten kun je bij De Reklameshop laten personaliseren met je eigen print, wat in de meeste gevallen je logo zal zijn. Uiteraard geldt daarbij, net als bij zweetbandjes bedrukken, dat hoe meer items je laat produceren hoe goedkoper het wordt. De prijzen van De Reklameshop zijn overigens ook bij lagere hoeveelheden heel scherp, dus kijk vooral eens in hun webshop of er iets bij zit dat past bij jouw doelgroep.

Duurzame relatiegeschenken laten bedrukken

Bij De Reklameshop zien ze dat steeds meer consumenten en ondernemers het belangrijk vinden dat hun geschenk op duurzame wijze is geproduceerd. Daarom hebben ze nu ook een hele categorie vol met duurzame relatiegeschenken in hun aanbod opgenomen. Deze zijn allemaal geproduceerd met oog op het milieu, van materialen die op een duurzame wijze zijn verkregen en die bovendien lang meegaan. Net als bij zweetbandjes bedrukken geldt bij de duurzame geschenken dat ze goedkoper worden als je een groter aantal bestelt, en dat je ze allemaal kunt laten bedrukken met een opdruk naar keuze. In de categorie duurzame relatiegeschenken vind je onder andere diverse producten gemaakt van kurk, bekers en mokken van duurzaam materiaal en uiteraard producten van bamboe. Bamboe groeit namelijk ontzettend snel en daarom is er veel minder hectare grond nodig om dit te produceren. Producten van bamboe zijn dus veel duurzamer dan die van hout. Kortom, of je nu op zoek bent naar een bedrijf dat voor jou zweetbandjes bedrukken kan of dat een groot assortiment duurzame relatiegeschenken heeft, bij De Reklameshop kan het allemaal! Daar hebben ze namelijk alle soorten relatiegeschenken die je maar kunt bedenken, en dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs!

https://www.dereklameshop.nl/