Kom uit je crisis met behulp van een burn out coach van Mama GLOW

Als vrouw heb je vaak sowieso al heel veel op je bordje en om dat allemaal te handelen vergt tijd, inspanning, aandacht, emotionele energie en wellicht nog heel veel meer. Deze drukte kan leiden tot een burn out en in dat geval is het zeker goed om een burn out coach van Mama Glow in te schakelen. Jeugd ervaart de wereld ook op een unieke en vaak ook stressvolle manier. Als puber is je leven vaak erg lastig, omdat je dan juist ook aan het ontdekken bent wie je bent. Je hebt dan nog geen vast fundament in de vorm van een vast omlijnd of stabiel karakter. Toch moet je als puber vaak keuzes maken die je zou verwachten van iemand die weet wie hij is en wat hij wil. Als je dat allemaal nog moet ontdekken, hoe kun je dan keuzes maken die jouw toekomst bepalen? Als vrouw kun je bovenop alle ‘normale’ stress, ook nog de druk van het moederschap ervaren. Vroeger was het moederschap vaak de primaire functie van een vrouw. Vrouwen stopten in deze tijd dan met werken om full time moeder te kunnen zijn. Je zou denken dat dit stress wegneemt, want de vrouwen konden zich immers volledig focussen op het moederschap. Maar dit is zeker niet het geval. Lang niet iedereen kan volledig teren op het moederschap. Een vrouw is immers meer dan alleen moeder. Hoe je het leven als moeder kan vormgeven kun je op effectieve wijze leren bij Mama GLOW. Je karakter bestaat uit een pluraliteit van wensen, passies, verlangens, ambities en noem het allemaal maar op. Om jezelf te beperken tot 1 functie, namelijk het moederschap, is daarom juist heel stressvol. Het is dan ook goed dat moeders tegenwoordig blijven werken en het moederschap integreren in een veel rijker bestaan. Maar dit brengt weer andere problemen met zich mee. Daardoor kan er bij een vrouw een burn out ontstaan. Indien dat het geval is, dan is het belangrijk dat je de hulp inschakelt van een burn out coach van Mama GLOW.

Wanneer is een burn out coach noodzakelijk?

Een burn out is niet hetzelfde als stress. Stress kan goed zijn voor de mens, maar de moderne mens heeft vaak een overschot aan stress. Dit kan leiden tot een burn out. Als je gewoon stress ervaart, dan ben je nog actief. De stress zorgt juist voor extra adrenaline om de taken te volbrengen. Als alles lukt, dan zou de stress weer zakken. In dat geval is een burn out coach niet nodig. Het probleem is dat het vaak niet allemaal lukt en dus blijft de stress aanwezig. Teveel van deze constante stress kan leiden tot een burn out. Dit is een volledige mentale uitputting waarbij men het idee heeft dat dat er geen oplossingen meer zijn en dat het geen zin heeft om nog door te gaan. In dat geval is een burn out coach noodzakelijk. 

Neem contact op via mamaglow.nl

Als je een burn out coach wilt inschakelen, dan kun je contact opnemen met Mama GLOW. Dit kan via de site van mamaglow.nl. Hier vind je informatie over de burn out coach en andere onderwerpen zoals: 

  • Stress coaching
  • Zwangerschapsyoga
  • Hypnobirthing training